Kuřecí jemné adobo
Recept ještě nebyl hodnocenSójová omáčka, ocet, česnek, pepř a bobkový list - to jsou suroviny, které tvoří chuť tradičního filipínského pokrmu. Výraznou chuť navinulé marinády trochu zjemníme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Sójová omáčka, ocet, česnek, pepř a bobkový list - to jsou suroviny, které tvoří chuť tradičního filipínského pokrmu. Výraznou chuť navinulé marinády trochu zjemníme…
Veganský prejt je plný luštěnin, pohanky a krup. Je skvělou náhražkou klasického zabíjačkového prejtu a obsahuje mnoho důležitých živin pro naše tělo. Suroviny namočíme,…
Vegetariánský pokrm je plný zdraví prospěšných živin a vitamínů. Přirozeně bezlepková pohanka je zapečená s brambory a zeleninou. Vše doplňuje lahodná smetana a…
Pokud hledáte inspiraci na rychlý oběd, nebo večeři, pak je tento recept pro vás jako stvořený. Pikantní kuřecí fajitas, připravované v jedné pánvi společně s…
Kuře a rýže je dvojice, která je dobře známá a tradiční. V tomto receptu však upečeme uzená stehna na hrušce a cibuli, kterým chuť dodá hřebíček. Rýži pak připravíme…
Rychlá a jednoduchá hotovka z hovězího masa, která se hodí k nedělnímu obědu nebo večeři. Hovězí maso potřebuje delší dobu dušení, aby bylo měkké. Pro urychlení je dobré…
Ke grilovanému masu lehce připravíte přílohu ze směsi oblíbené sezónní zeleniny s ochucením na kyselo. Jistě se bude hodit i k jinak připraveným druhům masa.
Na boršč má každá rodina vlastní recept, jiný je ruský ze třech druhů masa bez rajčat a protlaku a jiný ukrajinský s masem vepřovým. Tato verze je chutná i zcela bez…
Denně čerstvé pečivo můžete mít doma i bez návštěvy pekárny. Stačí pár základních surovin a trocha rozmarýnu. Kynuté těsto je provoněno bylinkou a upleteno do úhledných…
Rychlovka z kuřecích jater, která přivane trochu Asie i k vám domů. Pokud máte doma wok, je to výhra. Příprava stir-fry je vhodná zejména pro tyto pánve. Vše je spolu…
Věnujte trošku času přípravě, na talíři na vás jako odměna bude čekat zajímavá kombinace. Závitky z kuřecího masa, plněné hruškovou nádivkou voní po šalvěji a mají…
Věnujte trošku času přípravě, na talíři na vás jako odměna bude čekat zajímavá kombinace. Závitky z kuřecího masa, plněné hruškovou nádivkou voní po šalvěji a mají…
Není nic lepšího v sychravých dnech, než talíř plný syté polévky připravené s láskou. Až před vámi bude na stole, v něm od zeleniny, luštěnin po maso vše tak akorát a…
Křepelčí vejce jsou skvělá. Přípravou v páře odpadne pracné loupání. Šikovné formičky jsou vychytávka a výsledné " velevajíčko" s minižloutky je na řezu zajímavé. Rychlá…
Nabízíme vám syté a výborné jídlo, kde pečené kuřecí maso doplňují luštěniny, mrkev a brambor. Dochuťte čerstvými bazalkovými listy a extra panenským olivovým olejem a…
Věděli jste, že zelí lze použít i do moučníku? Tradiční kynuté bochánky z Rychnovska, plněné karamelizovaným hlávkovým zelím, potřené škvařeným máslem a sypané směsí…
Kuřecí roláda se brokolicovou náplní smažená v trojobalu je výborný nápad, jak přiblížit zeleninu i těm, kdo se jí trochu vyhýbají. Na talíři ji doplňte bramborovou kaší…
Luxusní sendvič s chutnou rybou na vás čeká po následování našeho receptu. Ne zcela tradiční suroviny stojí zato zkombinovat a ochutnat. Věřte, že kapary, ryba a fenykl…
Dneska už krokety v jídelním lístku seženete málokde, ale s tímto receptem si je lehce připravíte doma. Navíc ze zdravého celeru! Podávejte s opečenými brambory, můžete…
Šťavnaté smažené karbanátky jsou díky výborné chuti a rychlé přípravě oblíbenou klasikou. Zkuste je tentokrát ochutit kousky sušené šunky, prolisovaným česnekem a…
Čočková polévka je to pravé, co nás v podzimním a zimním sychravém počasí zahřeje. Je sytá, hutná, lehce nahradí svačinu či večeři. Dobře ochucená česnekem a bylinkami…
Pokud máte zbytek hotového kuřecího masa a nevíte co z něj připravit, pak je kuřecí pomazánka jasnou volbou. Navíc je nenáročná na přípravu, takže rychlou večeři máte…
Kuřecí vývar s knedlíčky z drůbežích jater a bylinek přijde vhod při podzimních a zimních sychravých dnech. Dlouhé doba vaření a trpělivost při sbírání pěny se vyplatí a…
Ryby bychom měli do jídelníčku zařazovat pravidelně. Candát je oblíbená sladkovodní ryba a jeho maso je delikátní. V tomto receptu jej jen opečeme na pánvi a podáváme k…