Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ratatouille s batátem

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 30 min

70 min (40 min příprava + 30 min tepelná úprava)

20. 8. 2021 07:46

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie706 kJ / 169 kcal
Bílkoviny5,52 g
Tuky0,79 g
Vláknina16,24 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 26 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy31,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Cuketa pustí dost vody, takže na podlití stačí jen pár lžic vody. Pokud použijete rajčatovou passatu místo pyré, nemusíte směs podlévat vůbec.

Do zeleninové směsi je možné přidat i na kostičky nakrájený lilek.

Další recepty na lehká jídla bez lepku, mléka a vajec najdete na mém blogu http://www.varimbezlepkumlekavajec.cz.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: cibule, cuketa, rajče, paprika, batáty, česnek, passata rajčatová, olej, sůl, pepř, rozmarýn, tymián

TopRecepty.cz

Ratatouille s batátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YjmY