Nadívaná jablka
Recept ještě nebyl hodnocenJablka se nehodí jenom do moučníků, skvělé jsou i ve slané kuchyni. Vydlabaná jablka naplníme směsí jablek, drůbežího masa, smetany a vajec, posypeme sýrem a zapečeme.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Jablka se nehodí jenom do moučníků, skvělé jsou i ve slané kuchyni. Vydlabaná jablka naplníme směsí jablek, drůbežího masa, smetany a vajec, posypeme sýrem a zapečeme.…
Vychutnejte si tuto zdravou svačinu s výtečnou chutí. Kynuté pečené placky z celozrnné mouky a pohanky servírujte se svěží tvarohovou pomazánkou, ochucenou čerstvými…
Lahodné spojení rýže, pečeného květáku, řapíkatého celeru a voňavé šalvěje v dobrém rizotu. Rizoto na závěr ochutíme parmazánem a podáváme posypané pečeným květákem a…
Výbornou sekanou z krůtího masa dochutíme čedarem a osmahnutou zeleninou. Výraznější chuť jí dodává dijonská hořčice a medvědí česnek. Před koncem pečení ji ještě…
Z vykoledovaných vajíček po Velikonocích je nejčastěji připravována pomazánka. Ale upotřebit je můžeme taky do tohoto pokrmu. Na jíškovém základu orestujeme ředkvičky,…
S přípravou kuřecí rolády se pojí sice pracnější příprava, ale výsledná chuť za to stojí. Vykostěné kuře naplníme směsí mletého hovězího masa, uzeného masa a bylinek.…
Masové závitky možná na první pohled vypadají složitě, ale při troše cviku je zvládne i začátečník. Díky špenátu krásně vypadají na řezu, slanina jim dodá výrazné aroma…
Masové závitky možná na první pohled vypadají složitě, ale při troše cviku je zvládne i začátečník. Díky špenátu krásně vypadají na řezu, slanina jim dodá výrazné aroma…
Skvělá krémová polévka, která spojuje jemnou trpkost rukoly s výrazným aroma kozího sýra. Díky jíšce z rýžové mouky je zcela bez lepku, a proto si ji mohou bez obav…
Milujete jemnou chuť medvědího česneku? Připravte si jednoduché pesto, které dokonale oživí vaše jídlo. Část použijte na špagety a zbytek uchovejte v lednici na příště.…
Milujete jemnou chuť medvědího česneku? Připravte si jednoduché pesto, které dokonale oživí vaše jídlo. Část použijte na špagety a zbytek uchovejte v lednici na příště.…
Okurkový salát má v každé rodině své místo a receptů na jeho přípravu známe spoustu. Osvěžující a velmi chutný salát lze připravit přidáním bílého jogurtu a kefíru k…
Chřestová sezona je tu. Vychutnejte si tuto výtečnou zeleninu dosyta. Příprava není nijak složitá, chřest postačí chvíli povařit ve vodě a poté zapéct se šunkou, sýrem a…
Asijská kuchyně je velice oblíbená pro své pestré chutě. Pro skvělou kuřecí čínu nemusíte do nejbližšího asijského bistra, zvládnete si ji dle našeho receptu připravit i…
Pomazánka je velice všestranná a poslouží nejen na chlebíčky, ale také jako svačina či rychlá večeře. Připravte si pomazánku s pórkem a celerem, která má díky pórku…
Hranolky jsou snad nejoblíbenější přílohou nejen dětí, ale také i dospělých. Připravit je můžeme ze sladkých brambor - batátů. Nasládlé batátové hranolky, okořeněné…