Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Petrželka - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Kuřecí roláda s rozmarýnem

Kuřecí roláda s rozmarýnem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Nejdřív si usmažíme na cibulce(trochu si jí můžeme nechat do pekáče k roládě) vejce, osolíme je a ještě do horkých rozmícháme tavený sýr dokud se nerozpustí, osolíme,…

Bibinka

65 min

Bramborové párty kuličky

Bramborové párty kuličky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Cibuli a slaninu nakrájíme na hodně drobné kousky. Brambory a nivu nastrouháme na jemném struhadle.Všechny suroviny spojíme v kompaktní těsto, strouhanku přidáváme na…

Omeleta s Romadurem

Omeleta s Romadurem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Slaninu a chléb nakrájíme na kostičky a společně opékáme do křupava. Přidáme nakrájený sýr, vejce rozkvedláme a opepříme. Přidáme bylinky, rajčátka a pod pokličkou…

Kuřecí polévka s pohankou

Kuřecí polévka s pohankou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Ze zbytků kuřete uvaříme 2 litry vývaru a měkké části vyndáme, můžeme ještě obrat maso a vrátíme do vývaru. Pak přidáme vegetu, sůl, pepř, nadrobený tataráček(udělá…

Bibinka

60 min

Polévka z červených paprik

Polévka z červených paprik

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Papriky, jednu cibuli a rajčata nakrájíme na kousky, vsypeme do vařícího vývaru a uvaříme doměkka. Po částečném zchladnutí je rozmixujeme, uvedeme do varu, přilijeme…

Bramborové koule na cibulce

Bramborové koule na cibulce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Brambory oloupeme či oškrábeme, pokud máme nové brambory. Dáme je do vody, osolíme a vaříme do změknutí (ne moc měkké, aby se nerozpadly)Když jsou brambory vařené, tak…

Karbanátky ze zbylého rizota

Karbanátky ze zbylého rizota

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Do rizota nakrájíme na kostičky mozzarellu a okapaná sušená rajčata. Přidáme nasekanou petrželku. Uděláme karbanátky, obalíme je ve strouhance a osmažíme.

Dooga

15 min

Hadrová polévka

Hadrová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kořenovou zeleninu a cibuli nakrájíme na kousky a dáme do vařícího se masového vývaru, přidáme koření, libeček a když je všechno uvařené, rozmixujeme ručním mixerem. V…

Bibinka

40 min

Tilápie po Lyonsku

Tilápie po Lyonsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Brambory oloupeme a překrájíme na plátky nebo čtvrtky, opečeme na pánvi. Když jsou opečené, přidíme osmaženou cibuli na kolečka. Dosolíme, dopepříme a vmícháme sekanou…

Kuličky z nivy v oříškách

Kuličky z nivy v oříškách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Nivu s máslem najemno nastrouháme, přidáme žervé a vytvoříme směs, kterou dáme asi na 15 minut do chladničky.Ořechy umeleme a smícháme s jemně nasekanou petrželkou.Z…

Polévka z haluškové vody

Polévka z haluškové vody

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Do vody, ktorá ostane po uvarení halušiek, dáme nasekané ružičky karfiolu, na kolieska narezanú mrkvu, nadrobno narezanú cibuľu a na jemno nastrúhané zemiaky. Varíme,…

Batátovo - pórkový krém

Batátovo - pórkový krém

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Oloupané batáty nakrájíme na kostky, pórek na kolečka. V hrnci rozehřejeme máslo a batáty i pórek krátce osmahneme. Přisypeme kari koření, drcený kmín a zalijeme…

Angel 666

30 min

Maso z vepře s chutí pepře

Maso z vepře s chutí pepře

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso jen lehce naklepeme a mírně osolíme. Připravíme se marinádu z oleje, citrónové šťávy a všech koření a naložíme do ní plátky masa. Maso v míse můžeme propíchat…

Kroupovka

20 min

Mangoldové rizoto

Mangoldové rizoto

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Mangold krátko obvaríme, asi 3 minúty, scedíme a necháme odkvapkať. Potom trocha odložíme vcelku, zvyšok spolu s jarnou cibuľkou a petržlenovou vňaťou rozmixujeme. Na…

Polévka Knedlovepřozelo

Polévka Knedlovepřozelo

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Knedlíky nakrájíme na kostičky, dáme na plech, pokapeme rozpuštěným máslem a v troubě opečeme do křupava. Oloupanou cibuli nakrájíme na polokroužky, osmahneme na trošce…

zizala

25 min

Treska v citronové marinádě

Treska v citronové marinádě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Omytou a osušenou tresku nakrájíme na porce. Smícháme marinádu z oleje, citronové šťávy, bylinek a koření do hladké emulze. Necháme uležet nejméně dvě hodiny.Na pánvi…

1 35 36 37 38 39 138

Naposledy jste si prohlédli