Žampiony s ústřičnou omáčkou a rýžovými nudlemi

dzungila Kuchařka: dzungila

Doba přípravy: 20 minut 4 porce Bezmasá jídla 3 názory

Suroviny

500 g žampionů
1 velká mrkev
1 cibule
6 stroužků česneku
5 lžic ústřičné omáčky
2 lžíce čerstvé petrželky
olivový olej
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na olivovém oleji zprudka restujeme několik minut proužky cibule, půlky stroužků česneku, hranolky mrkve a větší kousky očištěných žampiónů.

  2. Odstavíme ze sporáku a přimícháme ústřičnou omáčku a petrželku. Solit ani pepřit není potřeba, ústřičná omáčka je výrazná sama o sobě.

Poznámka

Podávat můžeme i s rýží.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 114 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Žampiony s ústřičnou omáčkou a rýžovými nudlemi

Tématické fráze: recepty s ústřičnou omáčkou závitky s rýžovými nudlemi houby s rýžovými nudlemi recept zampiony s ustricovou omacku recept s ústřičnou omáčkou recepty s rýžovými nudlemi a zampuony recepty s rýžovými nudlemi houby co s ústřičnou omáčkou hlíva s rýžovými nudlemi recepty z ustricnou omackou ustricova omacka tofu těstoviny s ústřičnou omáčkou zapečené grahamové těstoviny s brokolicí a sýrem/bezmasé/ zeleninovy salat s ustricnou omackou hovezi s ustricovou omackou a zampiony recept -hlíva ústřičná recepty maso s ustřičnou omačkou jídla s ústričnou omáčkou recept ústřičnou omáčkou

Zapomněl/a jsem heslo