Minutková kachní prsa
Recept ještě nebyl hodnocenTentokrát vyzkoušíme kachnu v moderním podání, bez zdlouhavého pečení a spousty tuku. Šťavnatá prsíčka jsou hotová raz dva a pokud přidáme i čerstvé bylinky, budou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 504 kJ / 121 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 4,50 g |
– nasycené | 1,30 g |
– nenasycené | 3,10 g |
–– mononenasycené | 1,50 g |
–– polynenasycené | 1,60 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 50 mg |
Sůl | 0,14 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Tentokrát vyzkoušíme kachnu v moderním podání, bez zdlouhavého pečení a spousty tuku. Šťavnatá prsíčka jsou hotová raz dva a pokud přidáme i čerstvé bylinky, budou…
Na křehká kachní prsa s křupavou kůrčičkou nemusíte chodit do nejbližšího asijského bistra, ale můžete je připravit v pohodlí vaší kuchyně. Krásně voňavé maso podávané…
Na křehká kachní prsa s křupavou kůrčičkou nemusíte chodit do nejbližšího asijského bistra, ale můžete je připravit v pohodlí vaší kuchyně. Krásně voňavé maso podávané…
Kachní prsa jsou snadnější na přípravu, než péct celou kachnu. Zároveň je toto maso opravdu vynikající. S křupavou kůrkou a ovoněné rozmarýnem je to skutečná lahůdka.…
Kachní prso je nejhodnotnější kousek z celé kachny. Patří mezi minutková masa, kterým sluší krátká úprava, díky které si zachovají křehkost a šťavnatost. Dopřejte si…
Maso omyjeme a osušíme. Kůži nakrájíme na mřížky cca 1 cm a snažíme se neříznout do masa. Důkladně maso osolíme a opepříme z obou stran.Po cca půlhodinovém odležení…
Křehká kachna je jedním z nejoblíbenějších jídel v asijských bufetech. S tímto receptem, který využívá typických omáček, hravě zvládnete tuto pochoutku vykouzlit i v…
Kachní prsa kuchyňsky upravíme a osušíme. Ostrým nožem kůži nařežeme do mřížky. Kůži krájíme opatrně, abychom neprořízli i maso. Kachní prsa opepříme drceným…
Kachní vývar - omytý kachní skelet, zbavený biskupa, přivedeme ve vodě k varu, sebereme vysrážené bílkoviny, přidáme houby šitake, řasu nori a na mírném plameni vaříme…
Kachní prsa potřená marinádou z medu a sójové omáčky, opečená na pánvi, jsou hotová za 8 minut. Jako přílohu můžete zvolit silnější kolečka jablek, potřená medem a…
Kůži na mase nařežeme do mřížky, osolíme a naložíme do směsi sójové a rybí omáčky s nakrájenou citrónovou trávou, necháme alespoň hodinu marinovat. Mezitím na rozpáleném…
Kachní prsíčka osolíme, opepříme hrubě namletým pepřem a kůžičkou dolů zprudka opečeme ta teflonové pánvi. Po 5 minutách otočíme a další 3 minuty opékáme. Poté dáme na…
Tymián s majoránkou najemno nasekáme, promícháme s povoleným máslem a osolíme. Prsty vytvoříme pod kůží prsíčka kapsu, rozetřeme bylinkové máslo a kůži přiklopíme k…
Maso nakrájíme na nudličky, na jeden den namočíme do mléka (z důvodu zbavení zápachu, komu nevadí, může hned do koření, mně vadil). Druhý den,vyndáme maso z mléka,…
Kachní prsa sečuán jsou lahodným pokrmem, který kombinuje šťavnatost kachního masa s výraznými a pikantními chutěmi sečuánské kuchyně. Tento recept přináší exotickou…
Zapneme troubu na 200 °C. Kachní prsa očistíme z vnitřní strany od zbytků šlach. Kůži prsíček nakrájíme do mřížky ostrým nožem a dáme pozor, abychom neřízli do masa.…
Kůži na kachních prsou nařežeme do mřížky, osolíme z obou stran a do kůže vetřeme koření Havana kouřový gril. Necháme hodinu odležet. Do kastrůlku vlijeme všechny…
Kachní prsa omyjeme a očistíme. Na kůži nakrájíme mřížky, aby se kůže lépe propekla. Prsa z obou stran osolíme a opepříme. Na kůži nasypeme grilovací bylinky a maličko…
Kachní prsa omyjeme, osušíme papírovou utěrkou a kůži nařízneme do mřížky. Vetřeme grilovací koření (k domácímu přidáme sůl) a podrcený barevný pepř.V uzavíratelné misce…
Kachní prsa vaříme 60-90 minut. Před vařením přidáme do vody přiměřeně rýžového vína, badyánu, sójové omáčky, zázvoru, skořice a soli. Maso necháme poté 5-6 hodin…
Kachní prsa vaříme 60-90 minut. Před vařením přidáme do vody přiměřeně rýžového vína, badyánu, sójové omáčky, zázvoru, skořice a soli. Maso necháme poté 5-6 hodin…
Nejdříve připravíme marinádu -med rozpustíme ve vodě na mírném ohni, přidáme ostatní ingredience a necháme 1x přejít varem. Odstavíme a necháme do vychladnutí propojit…
Kůži na prsíčkách nařízneme až k masu (ne do masa) do mřížky. Z pomeranče nastrouháme kůru a potřeme s ní prsa. Vložíme je do ploché nádoby. Česnek a šalotku nasekáme na…
Jako první ponořte Lauben Sous Vide Stick do vodní lázně a nastavte teplotu na 63 °C a čas na 2 hodiny.Kachní prsa okořeňte dle svých zvyklostí, jen je v tuto chvíli…