Česnekové kuřecí s hráškem
Recept ještě nebyl hodnocenKuřecí prsa jsou vděčná surovina, která skvěle přebírá chuť koření i dalších přísad. V tomto receptu je naložíme do česnekové marinády, ideálně přes noc, a druhý den z…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kuřecí prsa jsou vděčná surovina, která skvěle přebírá chuť koření i dalších přísad. V tomto receptu je naložíme do česnekové marinády, ideálně přes noc, a druhý den z…
Chutné a vyvážené jídlo, které si bez výčitek mohou dopřát i diabetici, najdete v tomto receptu. K jemné kuřecí roládce s nádivkou připravíme zapečenou kedlubnu a také…
Kuřecí špízy v marinádě z česneku, citronové šťávy a koření jsou jako stvořené pro letní grilování. Kousky masa napíchané na jehle nebo špejli zůstanou díky rychlé…
Krémový kuřecí tokáň se smetanou je skvělou volbou pro rodinný oběd. Jemné kuřecí maso dušené s cibulí, česnekem, a kořením, zalité vínem a smetanou můžeme podávat s…
Kuřecí stir-fry s rýží připravíte v jedné pánvi během chvilky. Recept staví na kontrastu šťavnatého masa, křupavé zeleniny a jemně pikantní omáčky, která vše propojí do…
Kuřecí maso z asijských bister je doslova plné zajímavých chutí a vůní. Podle našeho receptu si můžete šťavnaté maso připravit i v pohodlí vašeho domova. Stačí jen…
Korma je aromatický indický pokrm s kousky šťavnatého kuřete. Základ tvoří restovaná cibule s rajčaty, fenyklovými semínky a výraznou kari pastou. Na závěr se přidá…
Kuřecí na pórku s kari a kukuřicí je rychlé a chutné jídlo, ideální pro všední den. Na pánvi orestujeme kuřecí maso, přidáme pórek a kukuřici. Nakonec zalijeme smetanou…
Kombinace kuřecího masa, křupavé slaniny, zapečených rajčat a rozteklé mozzarelly je sázka na jistotu. Jednoduché, rychlé a přitom výjimečně chutné jídlo, které zvládne…
Tradiční kombinace dušeného špenátu, zjemněného smetanou a zvýrazněného čerstvým česnekem a restovaných kuřecích prsíček nikdy neomrzí. Vhodnou přílohou jsou gnocchi,…
Kuřecí maso je velice variabilní a připravit jej můžeme na spoustu možných způsobů. Vyzkoušejte uvařit pokrm lehce inspirovaný asijskou kuchyní, a to restované kuřecí…
Kuře, kari a rýže – osvědčená kombinace, která potěší nejen svou chutí, ale také jednoduchostí a vůní exotického koření. Jde o rychlý oběd s minimem námahy, který…
Proč zrovna těstovinový salát? Protože je lehký, barevný a osvěžující. Hodí se do letních dnů, ale potěší i kdykoli během roku. Připravte si jej z oblíbených těstovin,…
Kuřecí prsa nakrájíme na dlouhé tenké pásky. Všechny ingredience na marinádu smícháme, přidáme nakrájené maso a dobře promícháme, aby se všechny proužky masa marinádou…
Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a rychle opečeme na oleji. Vsypeme mražený hrášek, podlijeme 100 ml vody, v lepším případě kuřecí vývar, necháme…
Kuřecí prsa rozkrojíme, mírně naklepeme, z obou stran osolíme, opepříme. Na oba "prsní motýlky" položíme 2 plátky debrecínky, půlku vajíčka a jednu celou okurku. Vše…
Nejdříve nakrájíme plátky, které naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením a zprudka opečeme.Po opečení plátky vyndáme, do výpeku přidáme máslo,…
Kuřecí prsa pokrájíme na menší kousky, zlehka je poklepeme a okořeníme solí a pepřem. Na pánvi rozehřejeme olej a kuřecí zprudka orestujeme z obou stran. Opečené maso…
Kuřecí maso pokrájíme na kousky, osolíme, okořeníme dle chuti a společně s drobně pokrájenými žampiony (já použil portobello) osmažíme na minimálním množství oleje…
Prsíčka nakrájíme na kousky a osmažíme na pánvi. Mezitím oloupeme brambory, nakrájíme a dáme je vařit se špetkou soli a kmínu. Když jsou prsíčka lehce osmahlá, osolíme a…
Kuřecí prsa rozkrojíme a z každého uděláme dva tenčí plátky a jemně osolíme. V hlubší misce smícháme koření a olej a necháme prsa alespoň na dvě hodiny uležet. Pak už…
Čočku uvaříme s novým kořením a bobkovým listem do měkka. Ke konci přidáme žitnou mouku, pět minut provaříme a dochutíme octem, tymiánem, sušeným česnekem, pepřem a…
Ze šťávy z citronu, česneku, soli a trošky olivového oleje uděláme marinádu, do které asi na půl hodiny ponoříme kuřecí prsa. Pak je vyjmeme, dáme do pekáčku, podlijeme…
Maso nakrájíme na cca 2 cm silné plátky, naložíme do marinády a necháme přes noc uležet nebo alespoň na 2-3 hodiny v chladu.Mezitím nakrájíme papriku a cibuli na kostky.…