Tandoori kuřecí kapsa

Drůbeží maso Doba přípravy: do 30 minut 0 názorů

Drůbeží maso Doba přípravy: do 30 minut 0 názorů

Suroviny 4 porce

4 kuřecí prsa
2 smetanové sýry (Želetava)
4 plátky kladenské pečeně
2 hrsti baby špenátu
4 sušená rajčata
sůl
pepř
tandoori masala koření
trojobal -mouka, vejce, strouhanka
sádlo (olej) na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí prsa nařízneme a rozbalíme tak, aby vznikl plát. Maso lehce naklepeme, osolíme, opepříme a okořeníme tandoori masala. Na každý plátek položíme kladenku, potřeme půlkou smetanového sýru. Na sýr dáme nakrájené kousky sušených rajčat a poklademe omyté, okapané a dlouhých stonků zbavené listy špenátu.

  2. Takto obložené plátky přehneme v půli a sepneme jehlou nebo párátky. Připravené kapsy obalíme v trojobalu a pomalu usmažíme dozlatova. Pokud tuk při smažení prská, kolem stačí hodit do pánve špetku soli.
    Podáváme s různě upravenými bramborami a salátem podle chuti.

Komentáře k receptu Tandoori kuřecí kapsa

K receptu nejsou žádné komentáře.