Zapečené špagety s mletým masem
Recept ještě nebyl hodnocenNenáročná jídla se hodí jak na všední den, tak třeba i na pracovní sobotu. Tyto zapečené špagety jsou přesně tím jídlem. Stačí uvařit rychlou rajčatovou omáčku s mletým…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 150 kJ / 36 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,67 g |
| Tuky | 0,27 g |
| – nasycené | 0,03 g |
| – nenasycené | 0,17 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,13 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 2,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 400 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 6,67 g |
| – cukry | 5,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Nenáročná jídla se hodí jak na všední den, tak třeba i na pracovní sobotu. Tyto zapečené špagety jsou přesně tím jídlem. Stačí uvařit rychlou rajčatovou omáčku s mletým…
Na másle a oleji zpěňte cibuli nakrájenou na kostičky, po chvíli přidejte slaninu nakrájenou rovněž na kostičky. Zarestujte do zlatova.Postupně přidávejte ostatní…
Pokud máte rádi chutě Mexika, nenechte si ujít zapečené nachos s rajčaty a čedarem. Pokrm je díky mletému masu a fazolím velmi vydatný. Podělte se o něj s přáteli a…
Špagety jsou snad nejoblíbenější verzí těstovin napříč celým světem. Pokud k nim připravíte rychlou snadnou a velmi chutnou rajčatovou omáčku, nejlépe z vyzrálých…
Tradiční lasagne s boloňským ragú, bešamelem a bohatou porcí sýra zná nejspíš každý. To by ale nebyla česká kuchařka, aby si recept neupravila. Nechte tentokrát italský…
Hledáte inspiraci na jednoduchý a rychlý oběd? Vyzkoušejte tento bezmasý recept na těstoviny s rajčatovou omáčkou sypané parmazánem. Příprava je opravdu jednoduchá a…
Chcete si připravit rychlé, chutné a vyvážené jídlo? Toto šťavnaté kuřecí maso doplněné nadýchanou rýží, avokádovou salsou a barevnou zeleninou vás ohromí svou…
Zapečené kuřecí s lilkem a rajčaty je chutné a vyvážené jídlo, které spojuje šťavnaté kuřecí maso s jemnými kousky lilku a sladkými rajčaty. Pečení v troubě zaručuje…
Očistíme žaludky a srdíčka a nakrájíme je na kousky. V hrnci osmahneme nahrubo nakrájenou cibulku, pak posypeme paprikou, přihodíme vnitřnosti, chvíli jen tak podusíme,…
Nejprve opečeme nakrájený špek. Přidáme drobně nakrájenou cibuli s česnekem a paprikou. Přihodíme očištěná a nakrájená játra velikosti sousta.Restujeme zprudka a krátce.…
Těstoviny ve smetanové omáčce jsou vynikající kombinací krémového zážitku a svěží rajčatové chuti. Skvěle se hodí pro rychlou a chutnou večeři nebo oběd, který si…
Na trošce oleje si osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme jarní cibulku a koření. Zarestujeme a vmícháme propláchnutou červenou čočku, vývar, rajský protlak a…
V zimních měsících přijdou vhod sytá a horká jídla, nejlépe připravovaná v jednom hrnci. Dušené hovězí kostky se zeleninou jsou šťavnaté a maso se na talíři krásně…
Chcete-li mít výbornou a velmi rychle připravenou večeři zkuste náš recept na žampionové špagety. Těstoviny uvařené na skus jsou zalité výborně dochucenou houbovou…
Kuřecí gumbo je tradiční pokrm pocházející z jižní části Spojených států, konkrétně z oblasti Louisiany. Toto syté a aromatické jídlo kombinuje šťavnaté kousky kuřete se…
Hledáte jednoduchý a výživný pokrm na všední den? Přesně tím jsou kuřecí nudličky zprudka restované se zeleninou a pikantním kořením, které jsou doplněny sekanými…
Kombinace masa a piva funguje prostě skvěle. Ať už masový pokrm pivem zapijete pro lepší trávení nebo pivo zakomponujete rovnou do jeho přípravy. Nejčastěji se kombinuje…
V pánvi rozpálíme olej a necháme zesklovatět drobně nasekanou cibuli. Přidáme prolisovaný česnek, mletou papriku, římský kmín a promícháme. Na tuto směs vsypeme mleté…
Černou čočku Beluga uvaříme dle návodu na obalu cca 20 minut, propláchneme na sítku a necháme stranou. Cizrnu propláchneme a scedíme. Očištěnou cibuli i zeleninu…
Stehna zprudka opečeme na oleji a vyjmeme. Na výpeku orestujeme na kostičky nakrájenou slaninu, na ní pak cibuli, papriky, česnek a žampiony. Kuře vrátíme do pekáčku,…
Ragú à la bolognese je srdcem tradiční boloňské kuchyně – pomalu tažená omáčka z mletého masa, zeleniny, vína a mléka, která dodá těstovinám nezaměnitelnou hloubku.
Nakrájíme maso na kostičky, klobásu na tenká kolečka, cibuli na drobno a feferonku na velice drobno.Nakrájenou cibulku osmahneme na oleji, přidáme kostky masa, necháme…
Očištěné maso nakrájíme na nudličky, cibuli a česnek nasekáme nahrubo. Papriky omyjeme, zbavíme jadřinců a nakrájíme na širší proužky. Vejce později uvaříme natvrdo,…
Směs dušeného mletého masa, rajčat a chilli zapečená s bramborami a růžičkovou kapustou, přelitá smetanou a posypaná parmezánem, to je symfonie chutí, která způsobí, že…