Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řecký guláš stifado z české trouby

Hodnocení receptu je 4,8 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 140 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 120 min

140 min (20 min příprava + 120 min tepelná úprava)

26. 10. 2020 13:21

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Nutriční hodnoty

Energie9 811 kJ / 2 345 kcal
Bílkoviny269,42 g
Tuky66,33 g
Vláknina66,37 g
Cholesterol 600 mg
Sodík 4,26 g
Sůl10,50 g
Sacharidy137,16 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Původně se dělal tento guláš z králičího masa, až později se začal v Řecku dělat z hovězího. Obojí je moc dobré. Výhodou toho z trouby je, že si ho nejméně 90 minut nemusíme všímat a vůbec troubu neotvíráme.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kližka hovězí, česnek, olej olivový, cibule, olej olivový, víno červené, ocet, med, skořice, bobkový list, koření nové koření, pepř černý, koření hřebíček, koření oregáno sušené, rozmarýn čerstvý, rajče sekané, protlak rajčatový, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Řecký guláš stifado z české trouby

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4NRk