Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené gnocchi

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

23. 10. 2009 21:56

Suroviny pro 3

3

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota10 129 kJ / 2 421 kcal
Bílkoviny58,58 g
Tuky144,65 g
Vláknina14,66 g
Cholesterol185 mg
Sodík6 284 mg
Sůl15,67 g
Sacharidy213,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj - časopis Apetit.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

PN

4. 8. 2014 12:21

Dělala jsem s těstovinama a dítě se po tom mohlo umlátit. Dnes vyzkouším origoš:):yes:

hosta

25. 5. 2013 13:32

Vyhrabala jsem starý Apetit, uvařila a pak jsem našla zde. Je to výborné, nevařila jsem gnocchi zvlášť, ale přímo na pánvi v rajčatech, tak jak v Apetitu doporučovali. Přidávám aspoň fotku:yes:

lemeL

17. 12. 2010 20:17

Byly dobrý, ale nedávala bych tam tu papriku. Ta mi tam nechutnala. ;-)

dzungila

24. 10. 2009 21:25

Holky, díky moc za pochvaly. Potěšily!:-8;-)

cathleen

24. 10. 2009 17:58

:-O:yes::yes:+ (a souhlas se vším, co bylo řečeno - napsáno níže...!)

Eliza

24. 10. 2009 08:42

Andrejko, poslední dobou máš tak překrásné fotky - radost pokoukat :-). Gnocchi také občas zapékám (myslím, že jsem vkládala zapečené se špenátem), takže vím, jaká je to dobrota :-p. Posílám ti bod :yes:.

maris

24. 10. 2009 08:12

Andreo, posílám 4. bodík a určitě uvařím, je to super rychlovka a máš to krásně nafocené:yes::-)

pipre

23. 10. 2009 22:53

Nádherné fotky a jídlo vypadá opravdu lákavě, jen se obávám, že v mé troubě by výsledek nebyl tak dobrý, ale přesto musím dát bod za to, jak to máš krásné:yes:2.

vybusna

23. 10. 2009 22:17

dzungila nadherne fotky...fakt krasne....my jedla zapekane so syrom nejako nemusime, ale mozzarella by mozno presla....davam si na vyskusanie....a este raz...krasne foto:yes:

dzungila

23. 10. 2009 22:11

Jani, dělala jsem dneska poprvé a určitě ne naposledy. Je to přímo žravé.:-p Jestli ještě držíš dietu a bojíš se slaniny, nahraď jí třeba šunkou. A nafoť!;-) Díky za bod!:-K

JanaDorazinova

23. 10. 2009 22:02

Andreo, nádherný fotopostup, já jsem gnocchi zatím jen vařila, jako přílohu spíš k zelí a podobně, tohle vypadá strašně jedle:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Další recepty

Tématické fráze: zapečené gnocchi gnocchi zapečené gnochi zapékané gnocchi gnocchi recepty zapečené noky gnocchi zapečené zapečené gnocchi se šunkou zapékané gnochi gnocchi recept zapečené gnocchi s rajčetem zapečené gnocchi s rajčaty gnochi gnocchi s mozzarelou zapecene gnoci gnocchi- recept zapékané noky zapecene gnocchi recept recepty s gnocchi recept na gnocchi

Suroviny: gnocchi, slanina anglická, rajče sekané, sýr mozzarella, cibule, kapie červená, česnek, sušená bazalka, sůl, pepř, olej olivový

TopRecepty.cz

Zapečené gnocchi

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/P71n