Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 359 kJ / 1 998 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,86 g |
Tuky | 177,86 g |
Vláknina | 25,92 g |
Cholesterol | 172 mg |
Sodík | 3,35 g |
Sůl | 8,20 g |
Sacharidy | 63,64 g |
Postup přípravy
Zarestujte do zlatova. Krok 2: Postupně přidávejte ostatní zeleninu od nejtvrdší mrkve po nejměkčí fazolky s odstupem pár minut.
Zalijte sekanými rajčaty a vývarem (množství dle požadované hustoty polévky), nejlépe zeleninovým. Přidejte bobkový list, nové koření, sůl a trochu libečku. Krok 3: Jakmile je mrkev měkká, odeberte z polévky asi 300 ml a rozmixujte. Do polévky vsypte těstoviny a vařte ještě 5-10 minut. Vráťte rozmixovanou část a dochuťte. Servírujte s parmazánem a sekanou bazalkou.
Zveřejněno 20. 11. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Italská minestrone
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xmoJ
Moje poznámka
Italská minestrone
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xmoJ
Nejnovější recepty
Falafel z klíčené cizrny
Přidáno před 5 hodinami
Králičí stehna s hráškovým pyré
Přidáno před 13 hodinami
Italský salát se zelím
Přidáno 24. 3. 2025 21:26
Krémové koňakové řezy
Přidáno 24. 3. 2025 21:20
Sirup z černého bezu
Přidáno 24. 3. 2025 21:10
Gnocchi s houbami
Přidáno 24. 3. 2025 21:05
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maková zmrzlina s tvarohem
Martina68 před 51 minutami
Ananasové řezy
mamina58 před 1 hodinou
Vepřová pečeně na šafránu a citronech
El.Magios před 3 hodinami
Obalovaný květák pečený s bramborami na šlehačce
Fulda před 4 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
Ketynna před 4 hodinami
Ovesné placičky s brokolicí
Tereza Elizabeth před 5 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
JanH74 před 5 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
Evajs78 před 5 hodinami
Chutné vafle
Pisarak před 6 hodinami
Hospodský zelný salát
kucharka-snu před 6 hodinami
Suroviny:
slanina,
máslo,
olej olivový,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer řapíkatý,
rajče,
paprika,
pórek,
fazolky zelené,
rajče sekané,
protlak rajčatový,
vývar masový,
bobkový list,
koření nové koření,
těstoviny orzo,
libeček,
bazalka čerstvá,
sýr parmazán strouhaný
Komentáře (1)