Krůtí prsa in da Jakarta
Recept ještě nebyl hodnocenMáte-li rádi exotické chutě, vyzkoušejte připravit tento pokrm z krůtího masa na kari koření vařeného v kokosovém mléce s grepovou šťávou. Pokud je to pro vás exotické…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Máte-li rádi exotické chutě, vyzkoušejte připravit tento pokrm z krůtího masa na kari koření vařeného v kokosovém mléce s grepovou šťávou. Pokud je to pro vás exotické…
Maso omyjeme, osušíme a prošpikujeme uzeným bokem, co zůstane nakrájíme na silnější plátky. Zeleninu si očistíme a nakrájíme na větší kousky. Koření dáme do hmoždíře a…
Nasypte lilek a cuketu do cedníku a zasypte je 2 lžícemi soli, nechte ležet asi 30 minut, aby pustily šťávu.Ve středním hrnci rozpalte olivový olej, opečte na něm…
Maso nakrájíme na plátky a spolu s plátky česneku a lístky rozmarýnu vložíme do mísy. Opepříme a zalijeme olivovým olejem a bílým vínem. Přikryjeme a dáme na 2 dny do…
Pastýřský koláč je pokrm pocházející z Velké Británie. Nejedná se však o sladký, nýbrž o slaný koláč, kde jeho základ tvoří mleté maso s rajčatovou omáčkou a vrchní část…
Ryby si omyjeme, osušíme a osolíme zvenku i zevnitř. Dovnitř každé ryby vložíme snítky rozmarýnu a bazalky, zvenku okořeníme. Vložíme do pekáčku a zastříkneme olivovým…
Nejdřív si usmažíme na cibulce(trochu si jí můžeme nechat do pekáče k roládě) vejce, osolíme je a ještě do horkých rozmícháme tavený sýr dokud se nerozpustí, osolíme,…
Kuřecí stehýnka omyjeme a osušíme. Posypeme sypkou červenou paprikou. Cuketu oloupeme a pokrájíme na malé špalíky. Červenou cibuli pokrájíme na měsíčky a palici…
Tento lahodný pokrm spojuje českou tradici s jednoduchostí moderní kuchyně. Díky aromatické marinádě získá ryba jedinečnou chuť, zatímco brambory krásně nasáklé šťávou,…
Je mnoho možností, jak okořenit kuřecí maso. Kombinace citronu, rozmarýnu, medvědího česneku a maďarského koření dodá marinádě výrazné a netradiční chutě. K lehce…
Plátky vepřové krkovice podle našeho receptu mají opravdu silnou chuť po česneku. Rozmarýn jídlo jen lehoučce ovoní. V kombinaci s pivem, je to bezva "chlapské" jídlo.…
Srnčí plec nakrájíme na kostky a dáme do mísy. Malinko pokapeme olejem, přidáme rozmarýn, utřený česnek a nasekané feferony. Vše pořádně promícháme a pokud máme dost…
Hermelíny podélně rozřízněte na poloviny a lžičkou vydlabejte středy.Vydlabaný obsah v misce promíchejte s nasekanými ořechy a utřeným česnekem. Dochuťte solí a pepřem…
Maso lehce naklepeme, osolíme a posypeme kořením divočina. Můžeme dát odležet, ale není to potřeba.V hrnci rozehřejeme na špalíčky nakrájenou slaninu a každý plátek masa…
Medailonky z vepřové panenky plněné sušenými meruňkami a rozmarýnem, zabalené do slaninového kabátku se skvěle hodí pro podzimní slavnostní příležitosti. Dýňová omáčka…
Kapusta je super zdravá zelenina, přesto je v naší kuchyni velmi opomíjená. Zde je výrazně ochucená kořením a česnekem a v kombinací s vepřovým masem vám zajisté bude…
Jemná kuřecí prsa v neobvyklé, ale dokonale vyvážené broskvové omáčce vás překvapí svou svěží chutí. Sladkost ovoce se krásně snoubí s masem a vytváří originální jídlo,…
Zemiaciky, salotku, cesnak, mrkvu a cervenu papriku ocistime. Zemiaciky nechame v celku (musia byt naozaj male, ak nie, tak prekrojte), mrkvu a papriku nakrajame na…
Maso osolíme, potřeme prolisovaným česnekem, poklademe větvičkami rozmarýnu a necháme den odležet. Troubu rozehřejeme na 160°C, do třetiny výšky masa podlijeme vývarem…
Zeleninu očistíme a nakrájíme (kromě rajčat).Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme (pepř zatlačíme do masa) a důkladně obalíme v mouce.V kastrole rozehřejeme olej…
Makrela s rajčaty a bramborami je vynikající kombinace chutí, která přináší kousek středomořské kuchyně na váš stůl. Čerstvá makrela je pečená spolu se šťavnatými…
Ryba na grilu je letní klasika, která nepotřebuje žádné složité úpravy. K dokonalosti bohatě stačí jen čerstvé bylinky, citronová šťáva a krátké grilování z obou stran.…
Porce lososa osušíme, pokapeme citronovou šťávou, lehce osolíme, okořeníme čerstvě mletým pepřem a drobně posekaným rozmarýnem. Necháme 30-60 minut uležet v chladu. Na…
Připravit šťavnatý a křehký flank steak není žádná věda, jak se na první pohled může zdát. Stačí dodržet přesný postup a odměnou vám bude rozpadající se maso, vonící po…