Zdravý malinový cheesecake
Recept ještě nebyl hodnocenRozehřejeme troubu.Vytvoříme ze sušenek spodek dortu. Sušenky namixujeme nebo nadrobíme, přidáme 3 lžíce mléka a vysteleme s nimi spodek formičky na cheesecake. Pečeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Rozehřejeme troubu.Vytvoříme ze sušenek spodek dortu. Sušenky namixujeme nebo nadrobíme, přidáme 3 lžíce mléka a vysteleme s nimi spodek formičky na cheesecake. Pečeme…
Jogurtová bublanina s borůvkami je osvěžující a lahodná pochoutka, která je navíc bez mouky. S jemnou texturou a bohatou chutí borůvek je tato bublanina ideální volbou…
Krásně žlutá rýže a směs kuřecího masa se zeleninou potěší už na první pohled svou krásnou, barevnou kompozicí. A co teprve, až ji ochutnáte. Příprava není složitá a…
Pracný, ale vynikající recept na ořechový zákusek, kde se propojují chuti karamelu, ořechů a rumu. Manipulace s křehkými pláty těsta vyžaduje trochu šikovnosti, ale…
Je elegantní, sladký, zamilují si ho příznivci jemných a nadýchaných dortů. S jeho sametovým hladkým krémem, je ideální volbou pro každou slavnostní příležitost. Vyniká…
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a necháme vychladnout.Studené brambory nastrouháme,, přidáme sůl, krupici a škrob.Vypracujeme hladké těsto a vytvarujeme malé…
Kuřecí maso nakrájíme na tenké plátky. V misce důkladně obalíme kukuřičným škrobem. Pečeme na rozpáleném oleji 3 minuty z každé strany do zlatova a křupava. Odložíme…
Ledvinky necháme před zpracováním cca na hodinu zmrazit (lépe se pak čistí). Rozřízneme je a opatrně vyřízneme žilky a tučné části. Pak je dáme namočit do mléka,…
Maso očistíme a nakrájíme na nudličky asi 1 cm široké. Dáme ho do misky a pokropíme světlou sójovou omáčkou, necháme stranou, než očistíme zeleninu. Chilli a česnek…
Těsto zaděláme a necháme vykynout v pekárně. Pak ho "vykutálíme" do mísy a necháme zakryté igelitem ještě nejméně 1 hodinu kynout. Je to trošku těžší těsto, které chce…
Vločky rozmixujeme nahrubo, přidáme prášek do pečiva a promícháme.Vyšleháme sníh z bílků se špetkou soli.Žloutky šleháme s cukrem do pěny. Přidáme tuk a poté tvaroh. Pak…
Troubu předehřejte na 180°C a větší formu na bábovku dobře vymažte rostlinným tukem a vysypte moukou. Mouku, mleté mandle, kukuřičný škrob, prášek do pečiva, pečící sodu…
Hledáte inspiraci na rychlý, ale chutný oběd? Pak je tento recept přímo pro vás. Šťavnaté nudličky kuřecího masa a spoustu dobré zeleniny v dobře ochucené smetanové…
Nejprve připravíme kokosovou náplň, z vody a cukru při nízké teplotě za občasného míchání svaříme sirup. Přidáme nastrouhaný kokos, mírně osolíme a za stálého míchání…
Hledáte inspiraci na rychlý, ale chutný oběd? Pak je tento recept přímo pro vás. Šťavnaté nudličky kuřecího masa a spoustu dobré zeleniny v dobře ochucené smetanové…
Přestože bezové květy obvykle používáme na přípravu nápojů, skvěle chutnají i v moučníku. Ochutnejte tuto jednoduchou bezovou buchtu, ve které jdou vidět jednotlivé…
Maso z candáta je velmi jemné a postrádá typický rybí zápach, takže jej ocení i ti, kteří rybám běžně neholdují. Rybě nejvíce sluší snadná úprava na másle a v kombinaci…
Chystáte se připravovat domácí těstoviny? Vyzkoušejte jejich bezlepkovou úpravu z rýžové, cizrnové a kukuřičné mouky. Potřebovat budete pouze robota s nástavcem na…
Tilápie má bílé maso s jemnou nasládlou chutí a díky absenci kostí je velmi oblíbenou rybou. V našem receptu je tilápie připravená na přepuštěném másle a bylinkách. Má…
Vyzkoušejte domácí kataifi těsto, které dodá ten správný šmrnc trendující dubajské čokoládě i luxusnímu jahodovému poháru. Přípravu zvládne každý a hotové je raz dva.
Sóju zalijeme vroucím vývarem a necháme 30min napít. Poté scedíme, lehce vymačkáme a sóju naložíme do směsi z pasty, hořčice a škrobu. Dobré je nechat marinovat 1-2hod,…
Do bílků pokojové teploty dáme špetku soli a začneme zašlehávat cukr. Ten přidáváme postupně, zde 3x. Až je sníh pevný a dělají se v něm špičky, tak do něj zamícháme,…
Omyjeme a osušíme očištěná křidélka a rozdělíme v kloubu na 2 dílky. Osolíme, opepříme a po částech vkládáme do rozpáleného oleje. Snížíme teplotu a pomalu smažíme…
Očištěné maso nakrájíme na nudličky a naložíme do marinády, smíchané ze sojové omáčky, škrobu a špetky pepře. Necháme marinovat alespoň 30 minut, ale čím déle, tím lépe…