Mleté hovězí biftečky plněné sýrem
Recept ještě nebyl hodnocenOloupanou bramboru nastrouháme na jemno a cibuli nakrájíme na drobno. Maso spojíme se všemi surovinami, řádně prohněteme a odložíme na hodinku do lednice.Z masa…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Oloupanou bramboru nastrouháme na jemno a cibuli nakrájíme na drobno. Maso spojíme se všemi surovinami, řádně prohněteme a odložíme na hodinku do lednice.Z masa…
Vejce rozklepneme do větší misky a lehce rozkvedláme. Přilijeme do směsi smetanu a ještě lehce promícháme, aby se smetana s vejci pěkně spojila. Lehce osolíme. Na…
Vezměte kastrol nebo pekáček, všechny suroviny nakrájejte na přiměřené kousky jako na špíz a dejte do toho pekáčku a strčte do trouby na 180°C zahřáté.Asi za 35 minut, i…
Slaninu nakrájíme na malé kostičky a vložíme do pekáčku.Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, nové koření a bobkový list a na tento základ uložíme dvě osolená stehna…
Velmi rychle a chutně připravené kuřecí kousky z prsních řízků připravíte podle našeho receptu. Trochu zajímavých přísad a místo obligátních řízků máte luxusně…
Vepřovou krkovičku okořeníme, lehce potřeme olejem a necháme hodinu odležet pod folií při pokojové teplotě, cibuli a slaninu nakrájíme na nudličky, krkovičku vložíme na…
Jemné bažantí maso je zdravé a velmi chutné. Lidé ho jako pochoutku vyhledávají už po staletí. Stačí ho prošpikovat slaninou a upéct spolu s cibulí smaženou na másle.…
Vepřo-knedlo-zelo je naše téměř národní jídlo, kde se knedlíky s masem připravují téměř všude stejně, a největší odlišnosti jsou právě v přípravě zelí. Liší se kraj od…
Neoloupané, omyté brambory nakrájíme na 3mm kolečka a vkládáme do tlakového hrnce střídavě se slaninou nakrájenou na kostičky a cibulí na půlměsíčky. Průběžně mírně…
Toasty rozložíme těsně vedle sebe na papírem vyložený plech, potřeme omáčkou a posypeme sýrem, aby se při zapékání spojily.Dále poklademe zbytkem surovin, posypeme…
Bratislavská omáčka je oblíbené jídlo všedních dní. Místo kousku masa v tomto receptu najdete masové kuličky z mletého masa. Výborně dochucená omáčka, jemné podušené…
Vepřové závitky, plněné šunkou, mletým masem a vaječnou omeletou nejen krásně vypadají, ale ještě lépe chutnají a tak je můžete připravit i pro slavnostnější večeři.…
Vepřovou krkovici vykostíme, nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Připravený pekáček vyložíme kysaným zelím, přidáme pokrájené žampióny, na kolečka…
Brambory uvaříme a nakrájíme na plátky, které klademe do olejem vymazaných zapékacích misek. Použijeme asi 2/3 brambor. Plátky libovolného vepřového masa si okořeníme a…
Oháňky omyjeme a dáme na trochu oleje do pekáčku spolu s cibulí nakrájenou na měsíčky, plátky slaniny a celými neoloupanými stroužky česneku. Podlijeme mírně vodou a…
Maso omyjeme a osušíme, záleží jen na vás, jestli ho nakrájíte na plátky nebo na nudličky, dá se obojí.Do misky nalijeme mléko, tak 200 ml, a přidáme koření (podle chuti…
Dáme vařit vodu na těstoviny, vodu pořádně osolíme a až začne vřít, tak dáme špagety vařit.Nakrájíme slaninu na drobné kostičky a vhodíme do rozpálené pánve.Ve vyšší…
Maso ze zvěřiny na přípravu guláše marinujeme alespoň 24 hodin ve směsi vody a octa v poměru 5:1 s nakrájenou cibulí a lžičkou plnotučné hořčice a nakrájenou slaninou.Na…
Řeklo by se, že je to jen obložený hranatý chléb. A přitom je to pokrm, který si podmanil celý svět. Jednoduchý, variabilní, skladný a lehce přenosný. Vyberte ze škály …
Tato bůčková roláda nádherně vypadá a výborně chutná. Nádivku připravíme z rohlíků, slaniny, česneku, majoránky a petrželky. Roládu pečeme položenou na nakrájené cibuli…
Lukulské hody připravíte, pokud budete postupovat podle našeho receptu. Výsledným jídlem jsou masové závitky naplněné dobře ochuceným kysaným zelím. Podávejte je dobře…
Brambory uvaříme ve slupce, necháme vystydnout, oloupeme, nakrájíme na kostičky. Těstoviny uvaříme obvyklým způsobem. Na trošce oleje osmažíme cibulku, slaninu, poté…
Maso nejprve prošpikujeme slaninou, osolíme, opepříme. Zbytek slaniny si nakrájíme na kostičky a dáme stranou. Cibule nakrájíme na kostičky a na oleji osmažíme. Pak k ní…
Maso pokrájíme na porce, osolíme a opepříme. V nádobě, kterou můžeme vložit do trouby, rozehřejeme máslo a necháme rozpustit slaninu, pokrájenou na kostičky. Vložíme…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51