Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 961 kJ / 469 kcal
Bílkoviny12,00 g
Tuky0,60 g
Vláknina13,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 36 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy97,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je to (jak říkají moji synové) pravěké jídlo, které vařím skoro 20 let. Rychlé, "žravé", poněkud více kalorické :-)Někdo jej vaří bez zelí, jen na kamnech bez zapékání.

Zdroj: http://www.zdravavarecka.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Ľudmila

29. 6. 2016 08:02

Je to dobré, ja dávam fliačky a popučené zemiaky,omastené cibuľkou rozpraženou a slaninkou. ale skúsim aj takto.

BronislavaP

12. 1. 2016 15:21

Výborné jídlo. Grenadýr jsem vždy dělávala jen v kombinaci těstoviny + brambory, ale se zelím je to mnohem větší mňamka.Za mě jednoznačně :yes::yes::yes:

kokronilla

23. 6. 2014 05:44

Úžasně žravé, jednoduché jídlo. Místo špeku jsem použila pomleté škvarky, a nemělo to chybu.

Achajka

20. 11. 2013 13:48

Tak přesně tohle nám dělali na intru a já se mohla užrat. Konečně jsem našla recept!!!! Jen jestli to bude chutnat tomu mímu...Ikdyž on je pažravec:-K

Dundra

13. 4. 2013 16:32

Tohle jídlo jsem dělala poprvé a bylo moc dobré, opravdu žravé, jak píše autorka. A abych měla jistotu, že ho budeme mít k obědu i druhý den , tak jsem plech na kterém jsem to dělala, ze všech stran obalila potravinářskou fólií, aby manžela nenapadlo ujídat.:-)

BILKOVAI

10. 11. 2011 20:50

Grenadýrek znám bez zelí a mám ho moc ráda. Ve sklepě v soudku odpočívá domácí vynikající!!! kysané zelíčko, tak vyzkouším s ním. Samé dobré ingredience a to značí jediné, že to bude mňamka:-*...+1

ne.ver

10. 11. 2011 20:45

Tak grenadýr jsem dnes jedla poprvé v životě a musím říct, že mě překvapilo, že to bylo dobré:-)) Chutnalo to i ostatním. Kdo dává kyselé zelí, doporučila bych ho proprat ve vodě, aby to nebylo překyselené. Já to tak udělala...

Rionka

23. 9. 2010 15:58

Bylo to moc dobrý,mohu jen doporučit.:yes:Uděluji bodík:yes:

eevza

24. 8. 2010 18:02

ještě jedna věc kdybych mohla dám bodů klidně 10:yes::-p

eevza

24. 8. 2010 17:29

zrovna dělám ty jo a toho je,příště musím z půlky,vůbec ted nevím co s tím vším dělat asi se nají celá ves:-D
ale letí bodík:yes:

Petr

1. 11. 2009 10:15

Tohle jídlo nám dělali na vojně, jmenovalo se to grenadýrský pochod. Bylo to nejhorší co jsem kdy jedl :-) Snad ještě slané fazolové koule v sladké omáčce, taky z vojenské kuchyně :-))

daniel

1. 10. 2009 19:52

tohle jidlo znam trochu jinak:-D

JANA ŠAUEROVÁ

13. 4. 2009 15:01

Mohu doporučit,je to skvělé,jen se u nás potom zaprášilo.:yes:

Patricie

10. 4. 2009 22:18

Ukládám, co nejdřív vyzkouším, moc hezky naservírováno. Dávám bod:yes:

JanaDorazinova

10. 4. 2009 13:19

Nicméně, je to výborné, každý máme rádi jiné kombinace. Já mám grenadír nejraději v kombinaci-brambory-nočky, taky skvělé:yes: plusíkovala jsem hned, jak jsem to viděla.;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: grenadýrský pochod grenádýr marš grenadýrský marš grenadýrský pochod recept jídlo grenadýrský pochod grenadýr marš recept recept grenadýrský pochod grenadír grenadyrsky pochod se zelim žravé těstoviny grenadirsky pochod grenadir recept grenadir mars recept na grenadyrský pochod granadýr recept grenadýrský marš recept recepty se zelím recepty grenadýrský pochod grenadýrský pochod jídlo grenadír mars recept

Suroviny: brambory, těstoviny penne, slanina, zelí, cibule, sůl, pepř, kmín celý, paprika sušená sladká, olej

TopRecepty.cz

Grenadýr se zelím

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2R91