Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí na kořenové zelenině

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 210 min

210 min (30 min příprava + 180 min tepelná úprava)

19. 1. 2022 00:31

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 893 kJ / 1 648 kcal
Bílkoviny210,86 g
Tuky55,41 g
Vláknina24,05 g
Cholesterol 780 mg
Sodík 1,09 g
Sůl2,54 g
Sacharidy35,22 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Když nemáte víno, stačí rozmíchat lžíci bílého nebo červeného vinného octu ve 125 ml vody a 1/2 lžičky cukru. Měla jsem malý zbytek nakládaných hub, tak jsem je přidala. Nemusí být, ale určitě nevadí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

20. 1. 2022 21:49

Hezký recept,krásná fotka:-8:-K

mika59 mika59

19. 1. 2022 17:54

Marie Svarcova: Děkuji :-K:-K

Marie Svarcova

19. 1. 2022 14:59

:-)<3<3 jak jinak než opět super a paráda :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Suroviny: maso jehněčí, slanina, cibule, mrkev, petržel, celer, protlak, vývar, víno bílé, hořčice, koření nové koření, rozmarýn čerstvý, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Jehněčí na kořenové zelenině

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ryG2