Broskvový řez
Recept ještě nebyl hodnocen6 bílků, 6 lžic cukru moučka ušleháme.Přidáme 6 žloutků a 6 lžic polohrubé mouky, zamícháme a nalijeme na vymazaný, moukou vysypaný plech.Dáme péct, po upečení vyndáme z…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 323 kJ / 77 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 0,80 g |
– nasycené | 0,04 g |
– nenasycené | 0,60 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 0,50 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 15,00 g |
– cukry | 7,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
6 bílků, 6 lžic cukru moučka ušleháme.Přidáme 6 žloutků a 6 lžic polohrubé mouky, zamícháme a nalijeme na vymazaný, moukou vysypaný plech.Dáme péct, po upečení vyndáme z…
Maliny, borůvky, rybíz… jako by se léto usadilo přímo na nadýchaném korpusu. Želatina dodá ovoci lesk jako po dešti, takže celý moučník působí svěže a lákavě. Pokud máte…
Do sklenice dáme 4-5 kostek ledu.Poté nalijeme šťávu nebo přidáme rozmixované maliny.Do ledové směsi s malinami a šťávou přidáme rozpůlený šumák (šumivou tabletu).Poté…
Obdélníkovou formu cca 28x20 cm vyložíme mikrotenovou folií. Na dno těsně vedle sebe poklademe piškoty, které pokapeme malinovou šťávou. Smetanu se ztužovačem ušleháme…
Křehký bílkový korpus ve tvaru srdce promazaný a zvlhčený čokoládovým krémem je ideálním dárkem a nejen ke svatému Valentýnu. Jeho příprava není složitá a zdobení velmi…
Ve vodní lázni rozehřejeme máslo, cukr a med. Přidáme koření a zahříváme asi 5 minut, než se všechno rozpustí.Poté necháme vychladit a do vlažné hmoty vmícháme 2 vejce a…
Košíčky jsou klasickým vánočním cukrovím, které okouzlí svou jemností a rozmanitostí chutí. Vyzkoušejte je a obohaťte svůj vánoční stůl o tento oblíbený druh cukroví,…
Tvarohový dort s vrstvou malinového želé a máslovo-sušenkovým korpusem je perfektní jako lehké letní osvěžení. Podávejte jej vychlazený, dozdobený čerstvou ostružinou a…