Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sůl - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Ljutenice a ajvar

Ljutenice a ajvar

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Ljutenica a ajvar jsou dvě populární tradiční omáčky pocházející z Balkánu, které si získaly srdce milovníků pikantních a aromatických jídel po celém světě. Ljutenica je…

1974andrea

120 min

Ljutenice a ajvar

Ljutenice a ajvar

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Ljutenica a ajvar jsou dvě populární tradiční omáčky pocházející z Balkánu, které si získaly srdce milovníků pikantních a aromatických jídel po celém světě. Ljutenica je…

1974andrea

120 min

Bezlepkové donuty

Bezlepkové donuty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Vyzkoušejte lahodné bezlepkové donuty! Každý kousek je pečen s láskou a bezlepkovými ingrediencemi, aby si je mohl vychutnat každý, bez ohledu na alergie či intolerance…

srettka

33 min

Rohlíčky s Nivou nebo sýrem

Rohlíčky s Nivou nebo sýrem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Malé rohlíčky připravíme z kynutého těsta, do kterého přidáme nastrouhané vařené brambory. Těsto rozválíme, naplníme Nivou nebo jiným sýrem a svineme do rohlíčků. Ty…

Merylas

40 min

Mátové sušenky II.

Mátové sušenky II.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Lístky máty opláchnene, necháme okapat a osušíme. Pak je nakrájíme najemno, smícháme s moučkovým cukrem, dáme do menšího sekáčku potravin a rozsekáme.Mouku smícháme se…

Merylas

53 min

Cuketové knedlíčky / noky Videorecept

Cuketové knedlíčky / noky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Cuketové knedlíčky nebo nočky jsou odlehčenou alternativou klasických moučných či bramborových knedlíčků. Podávat je můžete k jakékoliv omáčce, k pečenému či dušenému…

recepty73

30 min

Fazolačka s tarhoňou

Fazolačka s tarhoňou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Zejména v chladných dnech jsou velmi oblíbené husté polévky. Základem této luštěninové polévky je spousta velkých fazolí, kvalitní klobása a tarhoňa. Vůni ji dodá česnek…

mika59

130 min

Patizonová minutka

Patizonová minutka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Oloupaný, vydlabaný patizon pokrájíme na slabší hranolky, které dáme do rozpálené pánve s trochou tuku, osmažit zprudka lehce dozlatova, za občasného promíchání. Během…

1 923 924 925 926 927 2144