Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Provensálské krůtí maso

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min

70 min (70 min příprava)

23. 10. 2010 18:59

Suroviny pro 3

3

Nutriční hodnoty

Energie579 kJ / 138 kcal
Bílkoviny3,08 g
Tuky0,31 g
Vláknina2,87 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 14 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy29,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Prostě krůtí pokaždé jinak a tak jsem opět improvizovala. Dávala jsem jako přílohu rýži a bylo to víc než dobré. Ani jsem netušila, jak se provensálské koření snoubí s tím krůtím masem!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Bibinka

24. 10. 2010 15:54

Já jsem teprve vlezla na emaily, tak vám všem děkuji a budu otírat talíře, aby se neregistrovaní nepohoršovali:-D a taky bych vůbec nevěděla, že to někomu vadí, já spíš koukám na obsah a recept, nádobí si všimnu, když je něčím vyjímečné a líbí se mi a to většinou napíšu.

mysulka

24. 10. 2010 09:55

:-p:yes:+1:-K

misza

24. 10. 2010 09:12

Milado piš si co chceš.:-) Tvoje věc. ;-) Samozřejmě nemusíš jen chválit. Jen já bych to řešila trochu jinak:-/ Proto bez komentáře;-);-) A pokud mi chceš ještě něco sdělit, zaregistruj se a pošli mi SZ. Pod receptem nemíním řešit špinavé talíře.:-)

Milada

24. 10. 2010 00:48

Miszo,co jsem napsala tak hrozneho?:-/Recept jsem pochválila a pak jen upozornila na příště lehce odstranitelnou chybu...to se tady nesmí? Smím jen chválit?

JanaDorazinova

23. 10. 2010 23:53

Jani, líbí se mi tvé experimenty;-). Mne můza tak často neoslovuje, tak musím brát inspiraci z časopisů:-D.:yes:

Eliza

23. 10. 2010 21:56

Bibi, jaké používáš provensálské? Mně nikdy žádná ze směsí, co jsem koupila, nechutnala, až jsem u kamarádky náhodou objevila "Provensálské bylinky" v mlýnku od Kotányi a ty mi vyhovují...
Jinak recept super, určitě někdy zkusím. +:yes:

misza

23. 10. 2010 21:40

Milado bez komentáře.:-(:no:
Bibinko :-) mi se to líbí a vyzkouším to.:-p Maso, rýži, omáčku máme moc rádi.:yes: Ale vyzkouším to s kuřecím.;-)

lemarti

23. 10. 2010 20:42

Bibi:yes::yes:+bod:-)

Milada

23. 10. 2010 20:06

Hezký recept. Škoda jen,že jste před focenim neotřela talíř,kazí to dojem z jinak určitě dobrého jídla.
Tuhle estetickou chybku míváte na fotkách často,škoda.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krůtí maso krůtí maso recepty koření na krůtí maso maso na provensalskem koreni jaké koření na krůtí maso krútí maso recept provensálské koření kruti prsa po provensalsku pečená krůtí stehna po provensálsku krůtí plátek po provensálsku koreni na kruti maso recepty provensálská pečeně pečená krůta recept top recepty krůtí maso jaké koření na krůtu krůtí stehna po provensálsku krutí prso provensálské koření provencálské koření na kuřecí maso krůta na provensálském koření provensálské koření kruta

Suroviny: maso krůtí, cibule, česnek, koření provensálské, koření na pečené kuře, solamyl, sůl, máslo

TopRecepty.cz

Provensálské krůtí maso

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r9xW