Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sýr uzený - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Vylepšený zapékaný Croque Monsieur

Vylepšený zapékaný Croque Monsieur

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Jednotlivé plátky toastového chleba potřeme dijonskou hořčicí. Na 4 z nich položíme plátek uzeného sýru, šunky, opět sýru a přiklopíme zbylými plátky chleba. Přimáčkneme…

Stehelčeveský závitek

Stehelčeveský závitek

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vejce na oleji osolíme a usmažíme. Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme 2 lžičkami hořčice Vejce rozdělíme na dva díly a dáme je na potřené plátky. Z…

Jaromira18

65 min

Uzená rolka plněná uzeným sýrem

Uzená rolka plněná uzeným sýrem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Uzený sýr nakrájíme na malé kostičky, dáme do pánve, přidáme mléko a za stálého míchání rozpustíme. Přidáme trochu soli, mletého pepře, hořčici, worcester, nakrájenou…

Jaromira18

35 min

Nivová pomazánka na gril

Nivová pomazánka na gril

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Změklé máslo rozšleháme, přidáme nastrouhané sýry, na maličké kousky nakrájenou kapii, okurku, pepř, feferonku, ochucený olej z kapie a nakonec cibulku. Už jen zcela…

Sýrové karbanátky s uzenou vůní

Sýrové karbanátky s uzenou vůní

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Tyto sýrové karbanátky s uzenou vůní jsou plné křehkosti a bohatého sýrového aroma. Podávat je můžete k obědu či večeři s bramborovými přílohami, nebo jako součást…

mika59

25 min

Letní zapékaný lilek

Letní zapékaný lilek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Letní zapékaný lilek je lehký a chutný pokrm, který v sobě spojuje svěžest sezónní zeleniny s jemnou krémovou náplní. Tento středomořský recept zvýrazňuje přirozenou…

magdalenka

50 min

Obložené vejce

Obložené vejce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Obložené vejce, známé také jako ruské vejce, které se skládá z vařeného vajíčka, bramborového salátu a salámu. Tato pochoutka byla často k nalezení v lahůdkářství na…

Veruncicka

20 min

1 13 14 15

Naposledy jste si prohlédli