Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí páj pod peřinou z bramborové kaše

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

1. 11. 2011 18:13

Suroviny

Porce: jedna zapékací miska nebo plný pekáček/remoska/

Nutriční hodnoty

Energie9 035 kJ / 2 159 kcal
Bílkoviny145,96 g
Tuky112,11 g
Vláknina24,00 g
Cholesterol 510 mg
Sodík 2,67 g
Sůl6,44 g
Sacharidy129,63 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je to trochu zase jiná změna od klasicky připravené ryby, je to velmi křehoučké jídlo, takže ucelenější fotka moc nejde udělat, až druhý den, ale to nic nemění na výborné chuti všech uvedených ingrediencí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

xjurny

4. 11. 2011 16:19

Dobrý den,
po přečtení této diskuze jsem se nerad pustil do pátrání po receptu "Rybí páj" a musím konstatovat, že jsem jej na několika místech nalezl. V Austrálii, Novém Zélandu a Spojeném království se páj dělá i s hovězím masem. Takže tento recept prohlašuji za existující a rád bych ukončil tuto diskuzi. Pokud tedy nemáte dotazy ohledně přípravy pokrmu, nepište sem prosím. Děkuji za pochopení. xjurny (správce)

PS a ještě jsem změnil hlavní fotku receptu, aby tam nebyl obrázek kuchařky, ale recept samotný.

1974andrea

3. 11. 2011 08:46

Ivčo, posílám ti i já ještě jeden důkaz pro ty nevěřící, viz. foto;-)

varilamyskakasicku

2. 11. 2011 18:37

Pajaska::-):-):-K:-K Děkuji, jste hodní, moc a moc Vám zdravím, zlatíčka,:-K jste, říká se, že v nouzi poznáš přátele a to jste a diky v:-K:-K:-K:yes::-K

varilamyskakasicku

2. 11. 2011 18:36

Jaaja: jejda, moc jste mi udělali radost, ani nevíte, srdícko se mi tak i uzdravuje díky Vám:-K:-K

Pajaska

2. 11. 2011 18:24

:-p:-p:yes::yes:

Jaaja

2. 11. 2011 17:56

Dávám bod za páj :yes: a nejraději bych dala další bod Ivce za tu její trpělivost :-K:-K

varilamyskakasicku

2. 11. 2011 17:53

rene.: zkus, pak to sem dej,;-)chutově to je lahůdka,vůně,kam se hrabe kaše + ryba, moc dobré:-K:-K

varilamyskakasicku

2. 11. 2011 17:41

Bibinka:děkuji Janinko, zlatíčko, včera se mazalo, bohužel i hezké a je to zde zpět, tak děkuji za bodíka, hodná ;-):-)páj to je, je z "Kucharky nasi vesnice", je tam i obrázek, páj zde má i jiná kolegyňka a jen se diví, že a proč?díky pa, vzkazík jsem dala:-K:-) Kniha je mooc stařičká, má i barvičky omáček,:-)) když jsem se učila vařit v r.1972:-K:-K

varilamyskakasicku

2. 11. 2011 17:38

:-K;-)rene.:

rene.

2. 11. 2011 17:28

Mně je jedno jak se jídlo jmenuje, mě zajímá jak chutná, páj nepáj, zkusím a uvidím:-K

varilamyskakasicku

2. 11. 2011 17:20

BILKOVAI: ty jsi zlatíčko,nezklameš mne nikdy a podržíš, toho si moc vážím:-K;-);-):-):yes:

varilamyskakasicku

2. 11. 2011 17:14

Bibinka: díky, hodná, však tu máme prima kolegynku, :Lidunku, zveřejnila svůj Páj daný sem a byl v klídku, bodován??:-D:-DJukni je hodná, že ho sem dala, taky mne mrzi, že se vymazalo něco kladného, aneb at se to tedy vymaže už radši vše a celé, ja to dám pak jindy, docela by to bylo klidové;-):-), jen žasnu, že tady Lidunka problém s otazníky neměla:-)), nebo slovem jiným,:-);-) a já ano, proč?Ale snad to nebylo vše vůbec ani nutné.:-K´bolí to,at delam, co delam zatim ano,ale čas to zahojí;-);-):-)

BILKOVAI

2. 11. 2011 17:11

Žasnu, směju se a zároveň je mi smutno. To dokážou jenom ženský:-O:-)):-(;-( Recept se mi líbí, jsou v něm dobroty, které mám ráda, ukládám a Ivi máš ode mně bodík. Myslím si, že zasloužený;-)

varilamyskakasicku

2. 11. 2011 17:10

Lucka:?Kuchařka naší vesnice z r.1972 nebo 1974, list tam je v obrázcích ted, :-K:-K:-K

varilamyskakasicku

2. 11. 2011 17:07

senky::-K:-K:-):yes:

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rybí páj teť vaří šéf teť vaří šéf recepty masový páj jehněčí páj ryba zapečená v bramborové kaši recept bramborový páj s masem zapečená ryba v bramborové kaši rybí filé zapečené v bramborové kaši koláč z bramborové kaše bramborovy paj rybí pie aljašská treska recept kolac s rybou a kasi páj rybi slaný koláč bramborová kaše bramborová kaše podle šéfkuchaře teť vaří šéf jablkovy kolac masový páj koláč recept rybí páj recept

Suroviny: brambory, pórek, sýr uzený, žampióny, rajče, máslo, mléko, treska aljašská, slanina anglická, olej olivový, omáčka sojová, sůl, pepř mletý, citron, libeček

TopRecepty.cz

Rybí páj pod peřinou z bramborové kaše

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q5LL