Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Královské spirálky s chutnou barevnou kůrčičkou

Hodnocení receptu je 4,9 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 11. 2012 20:11

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 439 kJ / 1 539 kcal
Bílkoviny157,86 g
Tuky85,22 g
Vláknina1,45 g
Cholesterol 1,22 g
Sodík 8,84 g
Sůl20,52 g
Sacharidy34,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nebo se dají spirálky klobásek dát na plech a pak ke konci pečení na ně navsrtvíme tuto směs a dopékáme dál. Zeleninu do těstíčka můžeme dát jakoukoliv. Přidala jsem sem do podobných své dvě varianty, jak je možné tuto klobásku upravit. Tato varianta nám moc chutnala.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Iness Iness

24. 11. 2012 16:59

Ivuško, tak tento recept mi nějak utekl:-O. Manžel vinnou klobásu miluje, pochází z čech a tam podávají tuto klobásu na vánoce. Je fajn, že se dá teď sehnat i tady na moravě, že mu ji můžu udělat. Jsem nadšená, protože by mě nenapadlo ji takto upravit:-8;-):-K. Máš bod jako hrom a pochvalu od manžela:-):yes:.

Anna Kocikova Anna Kocikova

23. 11. 2012 15:55

Myško,máš je krásné:-K:-p:yes:

Dana61

23. 11. 2012 10:47

rozmarynaH: jsme na tom velmi podobně:-D vařím a více méně vždycky to nemůžu spapkat, ale rodinka může:-p tak co:-D

jarka skrobakova

21. 11. 2012 19:19

:yes::yes::-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

21. 11. 2012 12:42

rozmarynaH: ono, to není tučné až tak, já jsem taky opatrná, žlučník sice mi vloni touto dobou vzali, ale ještě pořád jsou tam ty "potvory" -žlučové cesty a toto mi sedlo a jedla jsem to i před operací, tak nedávej ten sýr, jinak opatrně:-K;-)

rozmarynaH rozmarynaH

21. 11. 2012 12:00

Je to moc dobroučké:-p, ale pro můj žlučníček příliš tučňoučké:-D:-D:-D ale přesto někdy neodolám:-*:yes:

Dana61

21. 11. 2012 10:55

klobásky vypadají úžasně:yes::-D dělám také více variant a rodina je spokojená. Je to rychlé a navíc dobré:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 11. 2012 00:39

:yes::yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

21. 11. 2012 00:11

dzungila: děkuji;-):-K

dzungila

20. 11. 2012 23:21

Taky znám vinnou klobásu jenom obyčejně opečenou, ale tahle tvoje stojí určitě za vyzkoušení.;-):-p Bod.:yes:

vladi vladi

20. 11. 2012 21:42

:-p ňamky-ňamky-to vypadá dobře-u nás se dělá vinná klobása jen v trojobalu, ale tohle určitě vyzkoušíme taky -bodík je tam:yes::yes::yes::-D

hanahcotton hanahcotton

20. 11. 2012 20:35

:yes::yes::yes:to se mi moc líbí...:yes::yes::yes:

Péťa

20. 11. 2012 20:19

:-)Výborný nápad.U nás je klobása v oblibě. Vypadá moc pěkně.:-)):yes:

magdalenka magdalenka

20. 11. 2012 20:13

Zaujímavé...;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: spirálka na zeleninu jak udelat bramborove spiralky spirálové brambory recepty jak udělat spirálové brambory jak upravit vinnou klobasu spirálové brambory recept spirálová klobása jak udělat spirálky z brambor vinná klobása po operaci žlučníku bramborové spirálky v troube pecene bramborove spiralky spirálky na zeleninu jak grilovat v troubě vinnou klobásu brambory spiralka paprikové spirálové klobásy jak upravit bilou klobasu na vanoce spirálky z mrkve jak udělat spirálky s brambor královské brambory s klobásou vinna klobasa na morave

Suroviny: klobása, vejce, jogurt bílý, sýr uzený, petrželka, pažitka, rozmarýn, mrkev, zázvor čerstvý, sůl, pepř, paprika sušená sladká, strouhanka

TopRecepty.cz

Královské spirálky s chutnou barevnou kůrčičkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O6vR