Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tymián - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Paštika z hub

Paštika z hub

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Houbová paštika s játry a rýží je lahodný pokrm, který krásně voní houbami a je jemný díky játrům. Pečená ve formě na srnčí hřbet a obložená plátky anglické slaniny…

Letní pekáček

Letní pekáček

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Letní pekáček spojuje chuť dozrálých paprik a rajčat s voňavou náplní z mletého masa a bylinek. Pečením se zelenina zjemní, uvolní sladkost a propojí se s masem.…

poslirecept

80 min

Jehněčí plec se švestkami

Jehněčí plec se švestkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Šťavnaté jehněčí maso pomalu pečené se sladkými švestkami vytváří dokonale vyváženou kombinaci chutí. Tento slavnostní pokrm potěší gurmány i při výjimečných…

cekrops

170 min

Jehněčí plec se švestkami

Jehněčí plec se švestkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Šťavnaté jehněčí maso pomalu pečené se sladkými švestkami vytváří dokonale vyváženou kombinaci chutí. Tento slavnostní pokrm potěší gurmány i při výjimečných…

cekrops

170 min

Hovězí polévka - falešná želví

Hovězí polévka - falešná želví

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Na směsi másla a oleje osmahneme cibulku. Když začne chytat barvu, opečeme na ní maso ze všech stran. Přidáme všechno koření, tymián a mouku.Zasmahneme, rozředíme vodou…

Koláč z lišek

Koláč z lišek

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Koláč z lišek v sobě spojuje křehké máslové těsto a výraznou chuť lišek, které vynikají jemnou oříškovou vůní a pevnou strukturou. V kombinaci s česnekem, bylinkami a…

z.divisova

75 min

1 91 92 93