Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tymián - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Bažant s jeřabinami

Bažant s jeřabinami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jemné a šťavnaté bažantí maso je opravdová pochoutka. Aby nebylo suché, prošpikujeme ho slaninou a poté dusíme v bílém víně. Omáčku dochutíme kompotovanými jeřabinami,…

poslirecept

180 min

Kapr se zeleninou

Kapr se zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Smažený kapr je česká klasika, která si našla cestu i na vánoční stoly. Je ale i spoustu jiných zajímavých způsobů jak kapra připravit. Jedním z nich je toto lahodné a…

poslirecept

40 min

Rybí kari s kapustičkami

Rybí kari s kapustičkami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Lahodné syté jídlo s nádechem exotiky, které navíc připravíme velmi rychle. Treska, žampiony a kapustičky ochucené kari kořením, chilli a zázvorem mají zajímavou…

lucieblahova

30 min

Kapr se zeleninou z parního hrnce

Kapr se zeleninou z parního hrnce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Díky parnímu hrnci můžeme vařit jednoduše a zdravě a jídlo si tak uchová více vitamínů. Kapří maso provoněné čerstvými bylinkami a pestrá zeleninová směs z parního hrnce…

Handour

55 min

Slaná roláda

Slaná roláda

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Slaná roláda s olivami je stylový a lahodný předkrm, který zaujme svou výraznou chutí a atraktivním vzhledem. Spojení jemného těsta, krémové náplně a pikantních oliv…

zizala

50 min

Plněné papriky s chilli

Plněné papriky s chilli

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Plněné papriky s rajčatovou omáčkou patří mezi tradiční české pokrmy a každá hospodyňka má malinko jiný recept. Tahle ostřejší verze omáčky obsahuje celé kousky zeleniny…

Handour

80 min

Pikantní pstruh s majonézou

Pikantní pstruh s majonézou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Grilovaní pstruzi jsou ideální volbou pro letní posezení. Jemné maso s křupavou kůrkou skvěle doplní pikantní majonéza, která jídlu dodá zajímavou chuť. Pstruhy můžeme…

poslirecept

40 min

Velikonoční vaječný chléb

Velikonoční vaječný chléb

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Velikonoční vaječný chléb je plný aromatického koření a šťavnatých kousků šunky nebo uzeného masa, které dodávají každému soustu intenzivní chuť. Oceníte dokonalou…

tejaja

90 min

Jehněčí na jalovci

Jehněčí na jalovci

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na Boží hod velikonoční se dle tradic k obědu peče jehněčí. Spousta z nás se jehněčímu vyhýbá pro jeho specifickou vůni. Pokud ale maso dobře očistíte a dostatečně…

spagetka

125 min

Jehněčí pekáč

Jehněčí pekáč

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Jehněčí pečínka patří ke svátkům jara skoro stejně jako smažený kapr k Vánocům. Na stole se obvykle objevovala v neděli, na Boží hod velikonoční. Ale nyní si ji můžete…

tejaja

140 min

Zapečený camembert s hruškou a šunkou

Zapečený camembert s hruškou a šunkou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Camembert je sám o sobě lahodný sýr. Chuťově ho však můžeme pozvednout ještě o level výš. Sýr naplníme šunkou, plátky hrušky a ořechy a propečeme. Na talíři ho pak…

Handour

45 min

Jehněčí kýta s pohankovým kubou

Jehněčí kýta s pohankovým kubou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Jemné jehněčí maso prošpikované česnekem a slaninou pomalu upečeme spolu s rozmarýnem. Jako příloha k výbornému masu poslouží pohankový kuba s výraznou chutí hub,…

tejaja

110 min

1 89 90 91 92