Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vývar drůbeží - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Slepice po zahrádkářsku

Slepice po zahrádkářsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Slepici vaříme v osolené vodě na polévku spolu s kuličkami pepře a nového koření (6+3 nebo podle zvyku). Téměř doměkka uvařenou slípku naporcujeme, (do omáčky používám…

Bílá lišková

Bílá lišková

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Bílá lišková polévka je jemná a krémová delikatesa, která spojuje bohatou chuť smetany s výrazným aroma lišek. Lišky, které jsou základní ingrediencí tohoto pokrmu,…

hekute

40 min

Husí prsa s podzimním ovocem

Husí prsa s podzimním ovocem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Šťavnatá husí prsa s křupavou kůžičkou a podzimním ovocem přelijeme šťávou, která má díky vínu silnou chuť. Podáváme je spolu s bramborovými noky, ozdobené bylinkami,…

poslirecept

40 min

Barszcz velikonoční

Barszcz velikonoční

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Každá země má své velikonoční tradice a pokrmy. Naši polští sousedé připravují velikonoční polévku barszcz, obdobu ruského boršče, z červené řepy a plnou zeleniny. Její…

gmptop

230 min

Květákovo-parmezánový krém

Květákovo-parmezánový krém

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

V tomto lahodném a vydatném krému naplno vynikne jemná chuť květáku, kterou skvěle doplní parmazán. Na závěr vše ještě zjemníme smetanou. Krémovou polévku podáváme s…

Vanilka

35 min

Pivní polévka

Pivní polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pivní polévky byly kdysi běžnou součástí jídelníčku, oblíbené byly i v hospodách jako vydatné jídlo. I dnes si můžeme tuto tradiční polévku vychutnat. Výraznou chuť piva…

poslirecept

60 min

Pestrá rýže

Pestrá rýže

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Krásně barevné, voňavé a lákavé jídlo vznikne spojením rýže, kuřecího masa a zeleniny. Nejprve maso naložíme do marinády z koření a teriyaki omáčky, poté orestujeme a…

aisha

60 min

Kedlubnová polévka s kroupami

Kedlubnová polévka s kroupami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

I když kedlubnu jíme často syrovou, skvělá je i v polévce, kde vynikne její nasládlá chuť. Polévku uvaříme velmi snadno a díky kroupám i dobře zasytí. Na talíři ji…

Bahula

30 min

Kuřecí roláda se šalvějí

Kuřecí roláda se šalvějí

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Šťavnatá kuřecí roláda plná voňavých bylinek podávaná s kapustičkami a mrkví opékanými na másle potěší lákavým vzhledem i lahodnou chutí. Toto pestré a zdravé jídlo si…

poslirecept

180 min

1 12 13 14 15