Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Minestrone krémové

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

hekute hekute

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Krémová minestrone je lahodná italská polévka, která v sobě spojuje bohatou chuť čerstvé zeleniny a jemného krému. Tato hustá polévka je ideální volbou pro chladné dny, kdy potřebujete něco zahřívacího a zároveň sytého.

Suroviny pro 5 porcí

5porcí

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 915 kJ /
1 175 kcal
Bílkoviny25,14 g
Tuky65,54 g
Vláknina32,70 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 228 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy109,05 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cuketu (mladou neloupeme a necháme i vnitřek), oloupaný a vyčištěný patizon a ostatní zeleninu očistíme, mrkev nastrouháme a osmahneme na oleji. Krok 2: Přidáme ostatní zeleninu nakrájenou na kostky.
Vaříme asi 10-15 minut. Pak přidáme vločky a vaříme dalších 5 minut. Krok 3: Vše ochutíme solí a pepřem. Po změknutí zeleniny vše rozmixujeme a vlijeme větší část šlehačky.

TIP: Husté krémové polévky se hodí pro chladné dny

Zveřejněno 21. 8. 2024 11:59

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Minestrone krémové

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5yWMx

Podobné recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Minestrone krémové

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5yWMx

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
cuketa, patizon, mrkev, brambory, cibule, vločky ovesné, olej, česnek, vývar drůbeží, šlehačka, sůl, pepř bílý mletý, rajče sušené v oleji, rohlík, šlehačka

Přidat fotografie receptu