Minestrone krémové
Krémová minestrone je lahodná italská polévka, která v sobě spojuje bohatou chuť čerstvé zeleniny a jemného krému. Tato hustá polévka je ideální volbou pro chladné dny, kdy potřebujete něco zahřívacího a zároveň sytého.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 915 kJ / 1 175 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,14 g |
Tuky | 65,54 g |
Vláknina | 32,70 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 228 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 109,05 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cuketu (mladou neloupeme a necháme i vnitřek), oloupaný a vyčištěný patizon a ostatní zeleninu očistíme, mrkev nastrouháme a osmahneme na oleji.
Krok 2: Přidáme ostatní zeleninu nakrájenou na kostky.
Vaříme asi 10-15 minut. Pak přidáme vločky a vaříme dalších 5 minut. Krok 3: Vše ochutíme solí a pepřem. Po změknutí zeleniny vše rozmixujeme a vlijeme větší část šlehačky.
Vaříme asi 10-15 minut. Pak přidáme vločky a vaříme dalších 5 minut. Krok 3: Vše ochutíme solí a pepřem. Po změknutí zeleniny vše rozmixujeme a vlijeme větší část šlehačky.
Zveřejněno 21. 8. 2024 11:59
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Minestrone krémové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yWMx
Moje poznámka
Minestrone krémové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yWMx
Nejnovější recepty
Hukvaldský vepřový závitek
Přidáno před 9 hodinami
Kakaová žemlovka s tvarohem a jablky
Přidáno před 16 hodinami
Babiččiny masové placičky
Přidáno 14. 10. 2024 18:09
Brownies s červenou řepou
Přidáno 14. 10. 2024 18:01
Krémová omáčka s kuřecím masem a těstovinami
Přidáno 14. 10. 2024 17:44
Nepečený Lotus cheesecake s tvarohem
Přidáno 14. 10. 2024 17:42
Přečtěte si
Nejnovější články
Zelný salát podle ČSN: Klasický hospodský salát bude mít tu správnou chuť jako před lety díky jednomu triku
Je tu Zimní Apetit piknik: Nechte vařečky odpočívat a vyrazte na oblíbený festival chutí!
Drožďová polévka zasytí a skvěle chutná: Hotovou ji máte do půl hodiny, přijde na pár korun a zvládne ji opravdu každý
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí s brambory, cuketou a žampiony
KatuleF před 19 minutami
Kuřecí řízečky v pařížském těstíčku
KatuleF před 21 minutami
Provensálská polévka s bílými fazolemi a bylinkami
KatuleF před 22 minutami
Katův šleh po mém
KatuleF před 23 minutami
Roštěná na cibuli
KatuleF před 24 minutami
Gulášová polévka z mletého masa
KatuleF před 26 minutami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
KatuleF před 28 minutami
Vepřové na paprice se zakysanou smetanou
KatuleF před 29 minutami
Kuřecí stehenní řízky na jižanský způsob
KatuleF před 31 minutami
Kuřecí kousky v sýrovém těstíčku
KatuleF před 31 minutami
Suroviny:
cuketa,
patizon,
mrkev,
brambory,
cibule,
vločky ovesné,
olej,
česnek,
vývar drůbeží,
šlehačka,
sůl,
pepř bílý mletý,
rajče sušené v oleji,
rohlík,
šlehačka
Komentáře (2)