Další nepečený tvarohový dort s ovocem
Recept ještě nebyl hodnocenŽelatinu vsypeme do 200 ml mléka a necháme 10 minut nabobtnat. Pak za stálého míchání zahříváme, dokud se nerozpustí, ne až k bodu varu, nesmí se vařit. Odstavíme. Do…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Želatinu vsypeme do 200 ml mléka a necháme 10 minut nabobtnat. Pak za stálého míchání zahříváme, dokud se nerozpustí, ne až k bodu varu, nesmí se vařit. Odstavíme. Do…
Klasický italský dezert připravíme ze smetany, želatiny a vanilky. Jeho příprava je velmi snadná. Jemnou smetanovou chuť tohoto dezertu zkombinujeme s džemem a čerstvým…
Oba bochníky chleba zbavíme kůrek, rozřízneme na několik plátů, postupně střídáme náplně a klademe na sebe.Sestavíme takto velký a malý korpus dortu. Malý položíme na…
K Velikonocím patří také spousta dobrot z vykoledovaných vařených vajíček, pro která hledáme různé způsoby zpracování. Připravit z nich můžete také vaječnou tlačenku se…
Rozemleté sušenky smícháme s rozpuštěným máslem, namačkáme do dortové formy vymazané máslem a dáme na půl hodinky do lednice.Mezitím připravíme střední vrstvu: Mléko…
Rozemleté sušenky smícháme s rozpuštěným máslem, namačkáme do dortové formy vymazané máslem a dáme na půl hodinky do lednice.Mezitím připravíme střední vrstvu: Mléko…
Nejen oku, ale i chuti lahodící osvěžující dezert je tento citronový dort, na kterém si pochutnáte hlavně v létě. Vespod se skrývá piškot a na něm leží bohatá vrstva…
Mozaiková tlačenka je velmi chutná a také svým barevným vzhledem pěkná na oko. V období Velikonoc do ní spotřebujeme vykoledovaná vařená vejce. K nim pak přidáme uzeninu…
1. Formu či ráfek o průměru 22 cm uložený na mělkém talíři vyložte fólií (v případě ráfku obložte pouze vnitřní bok) a dno poklaďte piškoty čokoládovou stranou nahoru. K…
1. Formu či ráfek o průměru 22 cm uložený na mělkém talíři vyložte fólií (v případě ráfku obložte pouze vnitřní bok) a dno poklaďte piškoty čokoládovou stranou nahoru. K…
Chystáte halloweenskou oslavu a hledáte dezert, který zaujme chutí i vzhledem? Tyto řezy jsou ideální volbou! Vláčný čokoládový korpus s krémem z mascarpone a jahod je…
Celá vejce vyšleháme s cukrem do husté světlé pěny. Přimícháváme olej, mléko, mouku smíchanou s kypřícím práškem a kakao. Těsto vylijeme do vymazané a moukou vysypané…
Marshmallow je známá cukrovinka zejména za velkou louží. My si jeho obdobu můžeme snadno připravit doma. Oblíbený džus se želatinou povaříme, vyšleháme a necháme…
Cukr, mouku, olej, mléko, vejce, kypřící prášek ušleháme ve šlehači, těsto nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech a pečeme na ohřev trouby z obou stran asi při 150…
Do mandlové moučky nalijeme mléko a směs na 10 min. odstavíme. Potom přecedíme přes jemnou utěrku a dobře vymačkáme. Želatinu dáme do trochy vody nabobtnat, vymačkáme a…
Vejce a cukr spolu vyšleháme - pomalu, pak přidáváme otáčky ( jinak nám pěna spadne ), pak pomalu sypeme mouku se škrobem, rychle zamícháme a nalijeme na plech vyložený…
Máte pozvanou návštěvu a zároveň v mrazáku přebývající rybíz? Tak to je pro vás tento recept tím pravým. Piškotové těsto, na kterém je rozvar z rybízu a tvarohový krém…
Rozdrťte sušenky v robotu nebo v pytlíčku pomocí válečku a smíchejte je s roztaveným máslem. Tuto hmotu pak vymačkejte do dortové formy. Je lepší tuto formu vypodložit…
Sušenky a vlašské ořechy rozmixujeme na jemno. Přidáme javorový sirup, měkké máslo a zpracujeme v kompaktní hmotu.Formičky o průměru 12 cm vyložíme sušenkovým základem a…
Nejdřív si dortovou formu vyložíme alobalem. (dno i strany) Korpus: Rozdrtíme si sušenky v mixéru nebo válečkem na jemno a smícháme je s rozpuštěným máslem. Vzniklou…
Další z cuketových buchet, které jsou díky této zelenině úžasně vláčné a v těstě je vlastně nepoznáte. Tahle varianta s ořechy a kakaem je vylepšená tvarohovou náplní,…
Linecké košíčky plněné krémem a ovocem, jsou stálicí v našich cukrárnách. Není složité si je vyrobit doma, kde si sami zvolíme vlastní nejchutnější krém a ovoce. Pro…
Pohár s čerstvými jahodami a krémem z vanilkového pudinku a tvarohu, proložený sušenkami a dozdobený jahodovým želé, je prostě neodolatelný. Je ideální jako lehký dezert…