Cheesecake - nepečený
Recept ještě nebyl hodnocenRozdrťte sušenky v robotu nebo v pytlíčku pomocí válečku a smíchejte je s roztaveným máslem. Tuto hmotu pak vymačkejte do dortové formy. Je lepší tuto formu vypodložit…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Rozdrťte sušenky v robotu nebo v pytlíčku pomocí válečku a smíchejte je s roztaveným máslem. Tuto hmotu pak vymačkejte do dortové formy. Je lepší tuto formu vypodložit…
Na suchej panvici oprazime lieskove oriesky. Odstavime zo sporaka a nechame ich vychladnut. Susienky pomelieme ( postruhame), pridame pomlete lieskove oriesky a…
Na suchej panvici oprazime lieskove oriesky. Odstavime zo sporaka a nechame ich vychladnut. Susienky pomelieme ( postruhame), pridame pomlete lieskove oriesky a…
Na suchej panvici oprazime lieskove oriesky. Odstavime zo sporaka a nechame ich vychladnut. Susienky pomelieme ( postruhame), pridame pomlete lieskove oriesky a…
Navenek nenápadně vypadající dort s čokoládovou polevou. Uvnitř však doslova mistrovské dílo s několika vrstev piškotu a mousse z vaječného likéru. Příprava je poněkud…
Navenek nenápadně vypadající dort s čokoládovou polevou. Uvnitř však doslova mistrovské dílo s několika vrstev piškotu a mousse z vaječného likéru. Příprava je poněkud…
Navenek nenápadně vypadající dort s čokoládovou polevou. Uvnitř však doslova mistrovské dílo s několika vrstev piškotu a mousse z vaječného likéru. Příprava je poněkud…
Vanilkový lusk podélně rozřízneme a vydlabeme dřeň.Cukr utřeme se žloutky do pěny.Vanilkovou dřeň rozmícháme v mléce a dáme zahřát. Těsně pod bod varu.Žloutkovou hmotu…
Panna cotta: Želatinu namočíme do studené vody.Za občasného promíchnutí zahřejeme kávu, smetanu a cukr, těsně před tím než začne směs vařit ji odstraníme z ohně.Do…
Na dno formy dáme pečící papír střižený na míru a vyskládáme první vrstvu sušenek. Připravíme banány rozřízlé po délce na poloviny, čokoládu rozpustíme ve vodní lázni a…
Tato výborná sýrová pochoutka je ideální na ozdobení obložených mís. Připravíme ji ze sýra, salámu, vajec, smetany a tatarky. Správnou konzistenci ji dodá želatina a…
piškoty upečeme ve dvou dortových formách /jedna velká, druhá malá/ šlehačku vyšleháme s cukrem, přidáme zakysanou smetanu a nabobtnanou želatinu, osladíme a nalyjeme…
V hrnci rozpustíme máslo, med, cukr a odstavíme. Necháme mírně vychladnout a přidáme vejce rozšlehaná v mléce, vsypeme mouku se sodou a vypracujeme vařečkou hladké těsto…
Předem připravíme ingredience z chladničky, aby měly stejnou teplotu, než začneme pracovat. Zapneme troubu na 180° C a plech 32x23 cm vyložíme pečícím papírem a ten…
Doporučuji nejprve přečíst a prohlédnout fotodokumentaci-zvládne to určitě každý je to napsané podrobně.Nejprve uděláme palačinky. Do větší misky rozklepneme vejce,…
Tvarohy a jogurty vyšleháme do hladka a přidáme vyšlehanou šlehačku. Osladíme podle chuti a vmícháme podle návodu připravené želatinové ztužovače. Do dortové formy (já…
V kastrůlku ohřejeme smetanu, nasypeme do ní želatinu, promícháme a necháme nabobtnat.Mezitím očistíme rebarboru, nakrájíme ji na drobné kousky a dáme do hrnce. Přidáme…
Na pechu jsem upekla korpusy, podle šablony vyřezala, naplnila a nazdobila.
Maso, zbavené kůže a kostí, pomlít na desce (šajbě) číslo 8, přidat veškeré ingredience, dobře promísit s vodou a v případě potřeby (po ochutnání) přidat potřebné.Dávat…
Želatinu necháme asi 10 minut nabobtnat ve studené vodě. Ovoce omyjeme a očistíme, mražené ovoce necháme v hrnci na mírném ohni lehce rozmrazit. Pak je rozmixujeme a…
Korpus: Sušenky rozdrtíme na prach a přidáme 40 g tekutého másla (možno rozehřát pomocí horké vody) a promícháme do jednolité hmoty. Hmotou vyložíme spodek formy a…
Korpus: Sušenky rozdrtíme na prach a přidáme 40 g tekutého másla (možno rozehřát pomocí horké vody) a promícháme do jednolité hmoty. Hmotou vyložíme spodek formy a…
Karamelové sušenky rozdrtíme a smícháme s rozpuštěným máslem. Vypracujeme hmotu. Boky formy (průměr 22 cm) vymažeme olejem a vysypeme moučkovým cukrem. Dno formy…
Bílky se špetkou soli vyšleháme do tuhého sněhu. Ve větší míse šleháme žloutky s cukrem, dokud hmota nezbělá a nekolikanásobně nenabyde, pak přidáme po lžících horkou…
Přidáno před 49 minutami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 5. 5. 2024 08:06
Cuketová marmeláda má pikantní chuť po zázvoru, lehce nahořklou po citronové kůře a důležité využití najdou i citronová jadérka
Slupky od melounu nevyhazujte. Dá se z nich takhle snadno připravit lahodný džem
Šílené chutě světových diktátorů: Mučení nepřátel jako zákusek a pomeranče místo viagry