Malinový cheesecake s bílou čokoládou
Recept ještě nebyl hodnocenCheesecake s bílou čokoládou je luxusní záležitost, která zaručeně uspokojí i ty nejmlsnější jazýčky. Tentokrát pro vás máme recept na jeho pečenou variantu. Náplň je…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 473 kJ / 352 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 88,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 88,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 100 mg |
| Sodík | 400 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Cheesecake s bílou čokoládou je luxusní záležitost, která zaručeně uspokojí i ty nejmlsnější jazýčky. Tentokrát pro vás máme recept na jeho pečenou variantu. Náplň je…
Když nastane doba jahod, snažíme si je užít dosyta. Jednoduchý dort s pudinkovou náplní, zdobený jahodami a zalitý jahodovou želatinou, dokáže podle našeho receptu…
Jemný korpus, lehký krém a vrstva šťavnatých švestek tvoří dort, který spojuje svěžest s jemnou sladkostí. Ideální volba pro oslavy, rodinná setkání i jako sladká tečka…
Tento letní dort je výborná náhrada hutného a dražšího cheesecaku nebo tvarožníku. Krupicový dort s pudinkem a želé vrstvou je velmi svěží, krásně ztuhne a vypadá božsky…
Žloutky vyšleháme s cukrem (bílky ušleháme zvlášt na pevný sníh), přidáme 5 lžic horké vody, mouku s práškem do pečiva a vše zašleháme dohromady. Potom pomocí vařečky…
Ochutnejte tento lehký ovocný dezert, který chutná stejně skvěle, jako vypadá. Dort tvoří tenká vrstva korpusu pokladená broskvemi zalitými svěžím jogurtovým krémem.…
Ovocné košíčky se smetanovým krémem provoněným kávou a rumem ozdobíme drobným letním ovocem. Košíčky jistě potěší jako sladké pohoštění na letních oslavách. Kombinace…
Nejprve si připravíme čokoládový korpus. Žloutky, cukr a povolené máslo vyšleháme do pěny. Přidáme rozpuštěnou čokoládu, mouku, vodu i smetanu a opět pořádně prošleháme.…
Ovocnou šťávu i mléko dosladíme dle chuti. Čiré želé vsypeme do mléka, červené želé do ovocné šťávy a podle návodu přivedeme k varu - krátce provaříme a necháme…
1,5 litru malin rozvařit v hrnci 10 min max + 80 dkg kr.cukru. Dortové želé červené od Dr.Oetker za 10,80 smícháme s lžící cukru a rychle vmícháme do rozvařených malin.…
Jahody nakrájejte na drobné kostky. Kostky rovnoměrně rozdělte do 4 vychlazených! sklenic a ještě si trochu nechte stranou. Želé si připravte podle návodu a nechte…
Tyto poháry vypadají velmi efektně, ale příprava je mnohem jednodušší, než si myslíte. Potřebujete hlavně trpělivost při čekání, až želatina ztuhne.
Z bílků ušleháme tuhý sníh, zašleháme do něj žloutky s cukrem, vmícháme polohrubou mouku. Naplníme do vymazané a hr.moukou vysypané dortové formy, průměr 24 cm. Pečeme…
Ze všech surovin na korpus si uhněteme těsto, vytvoříme z něj kouli a dáme do lednice alespoň na půl hodiny. Zatím připravíme náplň. Mléko přivedeme k varu, přisypeme…
piškoty upečeme ve dvou dortových formách /jedna velká, druhá malá/ šlehačku vyšleháme s cukrem, přidáme zakysanou smetanu a nabobtnanou želatinu, osladíme a nalyjeme…
Osvěžující krémový dezert na piškotovém základu s chutí jahod vás dostane do té správné letní nálady. Chuť a vůně rafinovaně umocněná citrónem, zjemněná tvarohovým…
Vláčný moučník z tvarohu voní po jahodách, citrusech a malinách. Nejen, že skvěle chutná, ale zároveň potěší oko a udělá spoustu parády i na svátečním stole. Jednotlivé…
Osvěžující jahodové řezy se šlehačkovým krémem a vláčným kakaovým korpusem jsou doslova perfektním moučníkem do horkých letních dnů. Řezy můžete podávat k poobědové kávě…
Ruku v ruce přichází s létem také sklizeň jahod, které nejčastěji upotřebíme v různých moučnících. Dort, skládající se z korpusu, tvarohového krému a čerstvých jahod v…
Spojili jsme křupavý sušenkový základ, jemný vanilkový krém a voňavé jahody. Cheesecake řezy krásně drží tvar, skvěle chutnají a okouzlí vás ještě před prvním soustem. U…
Žádné pečení, žádné složité postupy. Základ tvoří sušenkový korpus s máslem, na něj přijde jemná jogurtovo-tvarohová náplň a ovocná želatinová vrstva. Výsledek vypadá…
Těsto: Žloutky, cukr , vodu ušleháme a přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva a nakonec opatrně vmícháme sníh. Pečeme ve formě s výšším okrajem , vymazané a…
Vejce vyšleháme s oběma cukry do pěny. Přidáme jogurt, mouku s práškem do pečiva a promícháme. Nalijeme do vymazané a vysypané chlebíčkové formy a upečeme v předehřáté…