Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie20 484 kJ / 4 896 kcal
Bílkoviny118,34 g
Tuky172,07 g
Vláknina57,04 g
Cholesterol 1,11 g
Sodík 845 mg
Sůl2,39 g
Sacharidy689,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Ovoce může být mražené i kompotované. Nejlepší je ale čerstvé, hlavně pro vzhled. Omluvte fotky. Lepší bohužel nemám.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

týna99

29. 6. 2015 20:40

Skousely jsme upect ale testo nam tolik nevybehlo. Neslo nam to uslehat do peny..ale i tak, nemate napad kde jsme udelaly chybu?:-)
Diky

janatka

18. 7. 2010 20:38

:-pDělám a dnes jsem to zkoušela s malinami.Nebyl jogurt a tak jsem dala svou oblíbenou kysanou smetanu,kterou používám do krému.Želatinou jsem to jen pocákala,protože ji doma moc kromě mě nemusejí.Skvělé:yes:

Terka

22. 5. 2010 19:00

Bože, ten vypadá krásně, myslím, že ho v nejbližších dnech upeču:yes:;-):-))

Merylas

5. 8. 2009 23:38

aanicka díky za odpověď, na te 10 g želatině nemám žádný návod, jen složení. A ten želatinový ztužovač znám, už jsem s ním pracovala, vím že je to mýma rukama, ale nějak se mi nedařilo. Tak jsem se vrátila k želatině a dobrý:-))

aanicka

5. 8. 2009 10:10

Můžu potvrdit. Želatinový ztužovač také používám :yes:. Myslím, že je to taky 20g. Myslím, že i na tenhle koláč by se dal s úspěchem použít. Pouze při větší dávce náplně by už asi nebyl tak pevný.

Svetlana

5. 8. 2009 09:52

Sodovko, už jsem několikrát psala o tomto ztužovači...byla jsem s ním absolutně nadšená a nic jiného ani nepoužívám...fakt všem doporučuju...je na 700ml krému...:yes::yes:...http://www.oetker.cz/oetker_cz/html/default/debi-7...:-):yes:

Sodovka

5. 8. 2009 09:42

Merylas do krémů z jogurtu, smetany, tvarohu, je výborný
"Želatinový ztužovač za studena" od dr. Oetkra. Je to větší balení. Velikost sáčku jak pudinky. Ztužovač se vyšlehá s trochou vody - přesný návod je uveden na sáčku – a vmíchá do ušlehané šlehačky a jogurtu.:yes: Místo šlehačky se dá s úspěchem použít rozšlehaný tvaroh s jogurtem.:-p

aanicka

5. 8. 2009 09:06

K té želatině, já používám želatinu na vaječnou tlačenku a ta je u nás 20g. Pokud máte 10g je na ní určitě v návodu napsáno, na jaký objem se dá použít. U tohoto koláče je náplň cca 800g ;-).

mirca75

5. 8. 2009 00:23

Aanicko:-)to vypadá pěkně a šťavnatě:-p.Ukládám a upeču na 100%,jelikož koláče s ovocem a krémem ty u nás můžeme:-p.A omluva za fotky není namístě,naopak jsou to fotečky přímo k nakousnutí a lákají a lákají:-p:-p.A strašně teď závidím tomu človíčkovi na fotce že on si dává takovou mňamku a já ne:-(;-)

Merylas

4. 8. 2009 21:54

Bude to moc dobré:yes: Tyto druhy moučníků mám moc ráda:yes: Jen prosím o doplnění gramáže u želatiny;-) Já většinou kupuju v Kaufu a je balená po 10 g.

Sodovka

4. 8. 2009 21:28

Znám. Dělám velice často. Je výborný:-p Aanicko, posílám bodíka. :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jogurtový koláč želatina za studena ovocný koláč želatinový koláč želatinový ztužovač koláč s ovocem koláč za studena ovocný koláč za studena pečeme s jogurtem jogurtový koláč s malinami jogurtový koláč s tvarohem a ovocem peceme s ovocem ovocný koláč s jogurtem jogurtový piškot ovocný koláč z jogurtu malinový koláč se želatinou koláč s jogurtem a ovocem příprava želatiny ztuzovac zelatiny jogurtovy ovocný koláč

Suroviny: mouka hladká, cukr, vejce, olej, voda, kypřící prášek do pečiva, jogurt bílý, smetana ke šlehání, cukr moučkový, citron, želatina, džem, borůvky, rybíz, maliny, jahody, ostružiny, želé červené dortové, cukr

TopRecepty.cz

Jogurtový koláč s ovocem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/32YA