Ovocný koláč s želatinou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 874 kJ / 2 599 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,96 g |
Tuky | 93,88 g |
Vláknina | 7,12 g |
Cholesterol | 803 mg |
Sodík | 544 mg |
Sůl | 1,54 g |
Sacharidy | 375,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 5. 2012 12:11
9. 5. 2012 08:09
4. 5. 2012 22:54
4. 5. 2012 17:04
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 8 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 9 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 10 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 16 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 6 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 7 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 7 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 7 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 7 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 8 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 8 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 8 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na domácí křupavé cini minis z tortilly: Snadná a rychlá snídaně voní skořicí a připravená je v cukuletu
Ozdoby připravené z ředkviček vám zachutnají již od pohledu. Máme pro vás několik možností, jak je vykrojit
Pažitková omáčka podle staročeského receptu: Základem lahodné chuti je domácí vývar a smetana, pažitka dodá svěžest
Další recepty
Tématické fráze: rybízový koláč se želatinou koláč s ovocem a želatinou rybízový koláč s želatinou kolac se zelatinou koláč s želatinou ovocný želatinový koláč korpus na kolac želatinový koláč korpus na ovocný koláč kiwi kolac s zelatinou jahodový koláč se želatinou ovocný kolac korpus s želatinou řezy s ovocem a želatinou kolac ze zelatinou korpus se zelatinou koláče se želatinou korpus pod ovocný koláč korpus na ovocne kolace rybízový koláč se želatýnou
Suroviny: mouka polohrubá, vejce, mléko, olej, prášek do pečiva, cukr, džem, pudink vanilkový, mléko, cukr vanilkový, jahody, višně, maliny, želé červené dortové, cukr, voda, šťáva ovocná
Ovocný koláč s želatinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/62rR
4 názory