Králík na zelenině, zelí a žampionech
Recept ještě nebyl hodnocenKráličí maso je jemné a lahodné. O to víc musíme dbát na jeho šetrnou úpravu, abychom ho nepřepekli a nevysušili. Vyzkoušejte upéct králičí stehna na směsi barevné…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Králičí maso je jemné a lahodné. O to víc musíme dbát na jeho šetrnou úpravu, abychom ho nepřepekli a nevysušili. Vyzkoušejte upéct králičí stehna na směsi barevné…
Domoda je zeleninový pokrm pocházející ze Západní Afriky, konkrétně z Gambie. Jde o dušenou směs zeleniny (někdy i s masem), která konzistencí připomíná náš guláš.…
Jednoduché recepty bývají často ty nejlepší. Pokrájené špekáčky orestujeme na cibulce a zapečeme v jednom pekáčku s cuketou a se zelím. Pokrm podlijeme černým pivem.…
Hrubě strouhané červené zelí, drobné růžičky květáku, sladké jablko a pár ostružin navrch. Všechno se promíchá s citronem, medem a lískovými oříšky a vznikne…