Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelí hlávkové - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Zelňačka s česnekem

Zelňačka s česnekem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Očištěnou hlávku zelí nakrouháme na nudličky. Na sádle zpěníme cibuli a 3 stroužky česneku nakrájené na plátky. Přidáme zelí a veškeré koření, zprudka orestujeme.…

Kantonské nudle upravené

Kantonské nudle upravené

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Těstoviny uvařené podle návodu na sáčku propláchneme studenou vodou a promastíme olejem. Do pánve dáme olej, opečeme cibuli a přidáme kuřecí maso na nudličky, které…

volhpe1

30 min

Boršč z pomalého hrnce

Boršč z pomalého hrnce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

V pekáčku opečeme maso a kosti na sádle. Pokud máme hrnec s funkcí Smažení, opečeme kosti ze všech stran v hrnci 15 minut při teplotě 200 ˚C.Přidáme nakrájenou zeleninu…

Mama-mia

630 min

Pečená kachna v zelí

Pečená kachna v zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Osolenou kachnu upečeme v troubě dozlatova (přeléváme šťávou).Na sádle osmahneme cibuli, přidáme nakrouhané zelí, bobkový list a kmín, podusíme, ochutíme octem, cukrem,…

Podzimní salát s dýní

Podzimní salát s dýní

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Očistenú tekvicu nastrúhame na slzičkovom strúhadle, kapustu nakrájame na rezance, cibuľu na mesiačiky, papriku na menšie kúsky.Všetko dáme do misy, mierne posolíme a…

magdalenka

20 min

Ovocný salát se zelím

Ovocný salát se zelím

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Nejprve nakrouháme zelí, opatrně osolíme, aby zkřehlo a necháme chvilku odstát.Ananas a jeden pomeranč nakrájíme na malé kostičky.Mrkev a oloupané jablko nastrouháme na…

ivulinka

15 min

Hovězí kližka v zelí

Hovězí kližka v zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Na sádle osmaneme krájenou cibuli a kostičky uzeného bůčku. Na tento základ pak dáme osmažit osolené a opepřené kostky kližky. Zasypeme paprikou, necháme ji pustit…

Eintopf - oběd z jednoho hrnce

Eintopf - oběd z jednoho hrnce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Eintopf, česky „oběd z jednoho hrnce“, je tradiční jednoduché německé jídlo. Eintopf je ceněn pro svou rozmanitost – může zahrnovat různé druhy masa, brambory, zelí a…

RousOliven

70 min

Zelné lokše

Zelné lokše

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Lokše jsou skvělé jako příloha k masu nebo samostatně, doplněné například o kysanou smetanu či osmaženou cibulku. Tato rustikální pochoutka přináší do kuchyně kus…

magdalenka

50 min

Zase jiná zelná polévka

Zase jiná zelná polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Podzimních polévek není nikdy dost! I jednoduchá, nezahuštěná, připravená ze syrového zelí, brambor a trochy bylinek může potěšit a zahřát v sychravém dni. Pokud máte v…

Beskydský bigos

Beskydský bigos

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Tradiční polský pokrm plný výrazných chutí pořádně zasytí i zahřeje. Voňavý špek, houby, dva druhy masa, kysané i čerstvé zelí a klobáska se v tomto jídle dobře doplňují…

poslirecept

120 min

1 13 14 15 16

Naposledy jste si prohlédli