Lesácký kotlet: Nádherně šťavnaté a pořádně pikantní kotletky díky dokonalé kombinaci chutí mají ten správný říz
Főzelék je něco mezi polévkou a gulášem. Maďarský pokrm plný zeleniny je vynikající se sázeným vejcem
Květákové placičky chutnají fantasticky čerstvě osmažené i studené. Chuť a vůni zvýrazní špetka muškátového oříšku
Květák smažený v bramborovém těstíčku se sýrem voní majoránkou a je krásně křupavý. Nejdůležitější je správná hustota těstíčka
Bezmasá jídla: Čočkové karbanátky jsou skvělou náhradou těch masových, voní čerstvými bylinkami a jsou jednoduché
Hodnocení 6× Čím nahradit maso? Alternativ je více - při správné přípravě a ochucení si určitě pochutnáme
Hodnocení 3× S jablky chutnají i pokrmy slané, nejen moučníky a dezerty. Podívejte se s námi na přehled slaných jídel s jablky
Hodnocení 28× Pokud milujete tatarský biftek, můžete dražší hovězí maso nahradit levnými variantami a připravit falešný tatarák
Hodnocení 46× Jak na smaženou rýži? Je to skvělá příloha a výborné hlavní jídlo, které vyzkoušíme podle jednoduchého receptu
Kysané zelí ze sudu krok za krokem: Od krouhání přes udusání po kvašení. Důležité je správné množství soli a pečlivá hygiena
Pět skvělých a levných jídel z čočky: Kromě klasické polévky stojí za vyzkoušení i burger nebo voňavá sekaná
Pečená krůtí křídla a kuřecí stehna v marinádě s chorizo klobáskou Recept ještě nebyl hodnocen 4,5 Ivace64