Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
7 foto Hodnocení 69× Jak uvařit za málo peněz aneb kdo šetří má za tři. Poradíme několik úsporných receptů
Mrkvové karbanátky: Na krásně šťavnaté a voňavé jídlo stačí jen několik ingrediencí, a přitom ho pořídíte doslova za pár korun
Pórek jako mozeček: Levné a rychlé jídlo báječně chutná, navíc masový „detox“ po Vánocích prospěje tělu i peněžence
Květákové placičky chutnají fantasticky čerstvě osmažené i studené. Chuť a vůni zvýrazní špetka muškátového oříšku
Květák smažený v bramborovém těstíčku se sýrem voní majoránkou a je krásně křupavý. Nejdůležitější je správná hustota těstíčka
Bezmasá jídla: Čočkové karbanátky jsou skvělou náhradou těch masových, voní čerstvými bylinkami a jsou jednoduché
Hodnocení 6× Čím nahradit maso? Alternativ je více - při správné přípravě a ochucení si určitě pochutnáme
Hodnocení 3× S jablky chutnají i pokrmy slané, nejen moučníky a dezerty. Podívejte se s námi na přehled slaných jídel s jablky
Hodnocení 28× Pokud milujete tatarský biftek, můžete dražší hovězí maso nahradit levnými variantami a připravit falešný tatarák
Hodnocení 49× Jak na smaženou rýži? Je to skvělá příloha a výborné hlavní jídlo, které vyzkoušíme podle jednoduchého receptu
Rady zahradnice Andrey: Jak se starat o rajčata v srpnu, aby dozrála, a proč si dát pozor na zelené plody
Zapečený květák s mletým masem, nivou, kukuřicí a vajíčkama Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Bibinka 60 min