Smažené kuře generála Cua: Čína po americku osloví milovníky lehce pikantních chutí, maso je navíc úžasně křupavé
Jak na to, aby květák nenadýmal? Pomůže kmín či kurkuma i správná kombinace s dalšími jídly, pak je po problému
7 foto Hodnocení 3× Chyby při přípravě bramborových knedlíků: Příliš řídké těsto i rozvařené knedlíky
Z jaké mouky udělat bramborové knedlíky? Takto zajistíte, aby nebyly příliš tuhé, ale naopak krásně nadýchané a vláčné
Retro okénko: Pudinkový prášek stával kdysi jen 40 haléřů. Ve stejné továrně se vyráběla i populární sladkost mejdlíčka
Hodnocení 260× Čím nahradit ztužovač šlehačky? Potřebujete pouze dvě suroviny, které nejspíš máte doma
Hovězí na houbách podle ČSN: Šťavnatá česká klasika s úžasnou houbovou chutí a vůní je nejlepší z čerstvých hub
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou: Maso překvapí úžasnou šťavnatostí a výraznou chutí s nádechem pikantnosti
Cuketová hořčice: Vynikající dip, který využijete nejen při grilování. A do hořčice se hodí i přerostlé cukety