Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 190 kJ / 2 674 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 92,40 g |
| Tuky | 17,49 g |
| Vláknina | 35,21 g |
| Cholesterol | 12 mg |
| Sodík | 6,65 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 519,24 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový slunečnicový kváskový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5QjY
Moje poznámka
Bramborový slunečnicový kváskový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5QjY
Nejnovější recepty
Belgické lanýže
Přidáno před 1 hodinou
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 2 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 2 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 4 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 5 hodinami
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 12 minutami
Tvarohová štola
[email protected] před 54 minutami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 1 hodinou
Koňakové košíčky
kvetka před 2 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 3 hodinami
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 4 hodinami
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 4 hodinami
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 4 hodinami
Putimské vepřové nudličky
Sahula před 4 hodinami
Tématické fráze:
bramborový chléb,
slunečnicový chléb,
bramborový kvásek,
bramborový chéb,
bramborový chléb bez mouky,
domácí slunečnicový chléb,
kvaskovy chleb s bramborem,
bramboroví chleb,
slunecnicovy chleb recept,
bramborový chleba bez mouky,
dávat cukr do chleba,
slunecnicovy cheb,
chleb kvaskovy recpty,
kváskový chléb,
bramborový chléb kvásek,
kváskový chléb recept,
kvaskovy chleb z pekarny,
chléb slunečnicový,
kvaskový chléb s s bramborem,
bramborový chléb s kvaskem
Suroviny:
kvas žitný,
voda,
podmáslí,
brambory,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka hladká,
kvasnice,
sůl,
kmín celý,
Komentáře (5)