Bramborový salát, jak se dělá u nás a smažená treska
Bramborový salát a ryba patří k Vánocům stejně jako vánočka. V každé rodině se najde osvědčený recept na štědrovečerní menu, ale někdy se vyplatí vyzkoušet něco nového. V tomto receptu najdete návod na skvělou zálivku, díky které bude váš bramborový salát dokonalý.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 402 kJ / 1 769 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,38 g |
Tuky | 39,67 g |
Vláknina | 40,10 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 673 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 258,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 7. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový salát, jak se dělá u nás a smažená treska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g0Jj
Moje poznámka
Bramborový salát, jak se dělá u nás a smažená treska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g0Jj
Nejnovější recepty
Jelení závitky
Přidáno před 1 hodinou
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 2 hodinami
Kynutý makový závin se švestkami
Přidáno před 3 hodinami
Dýňový chlebíček bez vajec
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí roláda s okurkou
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Sahula před 17 minutami
Guláš SPECIÁL
Sahula před 22 minutami
Kuřecí prsa s cizrnou, olivami a rajčatovou omáčkou
AnnaKrizova před 31 minutami
Polévka z dýně hokkaido
AnKo312 před 1 hodinou
Lehce pikantní guláš z bedel
Cyklistka před 2 hodinami
Bramboračka
Susanna před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč
musilek.p před 4 hodinami
Dršťková polévka
Andras před 4 hodinami
Hrušková povidla na koláče
Hulecova před 4 hodinami
Tématické fráze:
jak se dělá bramborový salat,
treska recept,
smažené vejce do bramborového salátu,
jak se dělá bramborovej salat,
jak se dělá mrkev do bramborového salátů,
sparena cibule do bramborového salátu,
jakou cibuli do bramboroveho salatu,
smažená treska s bramborovym salatem,
odstranit štiplavost cibule,
treska a recepty,
treska recepty,
bramborový salát,
co se dělá z tresky obecné,
calamada do bramboroveho salátu,
smažení cibule do do bramborového salátu,
smažená treska,
jak se dela treska recept,
smažená treska top recepty,
recept na bramborový salát
Suroviny:
brambory,
cibule,
celer,
mrkev,
hrášek,
okurky sterilované,
majonéza,
vejce,
sůl,
ocet,
cukr,
treska,
vejce,
mouka polohrubá,
strouhanka,
sůl,
pepř bílý mletý,
olej,
citron
Komentáře (11)
Co je to? Do hněda?? Tedy až chrastí???
U nás, vedle majonézové klasiky, se dělává i tento jednoduchý salát: https://www.labuznik.cz/recept/bramborovy-salat-4-...
Je zvláštní, že v zeleninovém salátě, ať rajčatovém či jiném syrová cibule mně vůbec nevadí a v bramborovém ano
Ale je to myšleno trochu jinak, že neucítíš tu štiplavost cibule
Ja pri výrobe šalátu nakrájanú cibuľu nasolím a nechám stáť aj pol hodiny v uzavretej nádobe, zmäkne a nie je taká "čpavá". V šaláte mi chutí. Ale aj zálievka od medanka príde určite na radu, šalát bude trochu iný.
...a když ji vůbec nepoužiješ, tak ještě ušetříš, že
A věř, že cibuli ani neucítíš a bude Ti chutnat.
A tím, že se nechá vše zredukovat, není vůbec poznat, že se vařilo ve vodě. Vím, že takto to vypadá jakoby složitě, ale je to velice jednoduché.