Jihočeská švanda: Snadnou omáčku z rozvařených borůvek využijete na lívance i knedlíky a chutná božsky
Pudinková buchta s jahodami podle Laďky Něrgešové: Dokonalé spojení chutí korunují dvě vrstvy těsta a šlehačková poleva
„Červenec žne žita, višně k tomu vítá,“ říká lidová moudrost aneb Jakými pranostikami se v červenci řídili naši předkové
7 foto Hodnocení 12× Čím a jak podlít maso při pečení pro šťavnatý výsledek? Některé možnosti vás překvapí
Jak nahradit víno při vaření? Nejlepší je použít vinný ocet nebo ovocný džus, výraznou chuť zajistí i worcesterská omáčka
Domácí rajčatový džus se hodí do smoothie, polévek i omáček. Ve slavném koktejlu Bloody Mary hraje spolu s tabascem hlavní roli
Hodnocení 53× Džus z cukety: Připravte si nápoj plný vitamínů, který vás v horku zaručeně osvěží
Nejen na italských sjezdovkách frčí horký Aperol: Zimní variantu populárního letního nápoje připravíme snadno i doma
Dieta 2023: Pozor na nápoje! V půllitru piva je až 16 kostek cukru a víno má dokonce víc kalorií než coca-cola
Hodnocení 25× Zkuste s námi vyrobit z dýně jednoduchý domácí džus. Pochutnají si na něm děti i dospělí. Je osvěžující a má krásnou barvu
Kuřecí řízek v těstíčku z nivy a jogurtu je nadýchaný, křehký, výrazně šťavnatý a lehce aromatický, a přitom tak snadný na přípravu
Jak připravit dokonalou kulajdu? Tučnější smetana, pečené brambůrky a ztracené vejce posunou chuť do nebeských výšin
Chlupatá rýže: Oblíbená příloha českých jídelen z rýže a smažených těstovin se snadno dělá a chutná skvěle