Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Džus z černého rybízu

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min Plus odleženi

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava, Plus odleženi)

9. 8. 2022 15:42

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 438 kJ / 3 690 kcal
Bílkoviny11,00 g
Tuky2,00 g
Vláknina54,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 40 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy880,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: rybíz černý, cukr krystal, voda

TopRecepty.cz

Džus z černého rybízu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o2RKK