Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 438 kJ / 3 690 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,00 g |
Tuky | 2,00 g |
Vláknina | 54,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 880,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rybíz dáme do hrnce, zalijeme vodou, aby byl ponořený. Povaříme 15 minut na nízkou teplotu. Hrnec necháme odstát 12 až 24 hodin.
Krok 2: Druhý den rybíz scedíme, přidáme cukr, přivedeme k varu.
Krok 3: Mezitím si umyjeme sklenice horkou vodou. Po rozpuštění cukru nalijeme džus do sklenic, otřeme hrdla sklenic, pečlivě zavřeme. Na sklenice hodíme hadr namočený ve studené vodě. A necháme vychladnout.
Zveřejněno 9. 8. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Džus z černého rybízu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2RKK
Moje poznámka
Džus z černého rybízu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2RKK
Nejnovější recepty
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 2 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 7 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 9 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Dort Oreo bez vajec
Přidáno 1. 7. 2025 09:58
Kuřecí yakitori
Přidáno 30. 6. 2025 21:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pravý vepřový guláš
MichalP před 32 minutami
Vepřový perkelt
MichalP před 33 minutami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 1 hodinou
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 1 hodinou
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 2 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 4 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 5 hodinami
Královské žampiony
Lenka1980 před 5 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta II
Linda 989 před 6 hodinami
Suroviny:
rybíz černý,
cukr krystal,
voda
Komentáře (1)