Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
Italská focaccia: Křupavé, ale přitom dokonale vláčné pečivo potřebuje kvalitní olivový olej a několikrát překládat těsto
11 foto Buchty po ránu: Špenátová focaccia podle Josefa Maršálka se neobejde bez spousty bazalky a prospěje jí dlouhé kynutí
Chlebová placka z trouby: Na pita chleba, foccaciu nebo naan stačí jen několik ingrediencí, nejdůležitější je teplota pečení
13 foto Rajčatové placky s olivami podle Josefa Maršálka krásně voní po bazalce. Hodí se jako občerstvení nejen na piknik
Hodnocení 5× Plněný chléb-chlebové těsto v podobě kapsy nebo závinu je výborným zpestřením a můžeme ho nabídnout i jako pohoštění
Kuřecí stehna pečená na peřince z bylinkové nádivky: Delikatesa, kterou zvládne i začínající kuchař, chutná božsky