Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
10 foto Hodnocení 2× Jak dlouho a jak vařit kupované gnocchi? Během několika minut je ponesete na stůl
Brokolicové gnocchi si zamilujete: Příprava je snadná, chuť luxusní, s malým trikem je navíc budete mít jako z restaurace
7 foto Hodnocení 23× Kterou mouku použít na gnocchi? Jen s jedinou budou dokonale jemné a vláčné
Video Hodnocení 133× Jak udělat domácí bramborové gnocchi? Na přípravu těsta postačí jen 3 suroviny
7 foto Hodnocení 1× 5 častých chyb při přípravě gnocchi: Záleží na mouce i na rychlosti práce s těstem
Video Hodnocení 18× Jak uvařit gnocchi s kuřecím masem a špenátem? S videonávodem vám to půjde snadno
Video Hodnocení 25× Křupavé gnocchi z trouby jsou neodolatelně chutné. Videonávod poradí, jak na to
Video Hodnocení 28× Domácí bramborové gnocchi uvařte podle videonávodu. Naprosto předčí ty kupované
7 foto Hodnocení 29× Jak připravit gnocchi na pánvi? Není potřeba je vařit a šmrnc jim dodá slanina
Česnekové gnocchi s brokolicí a slaninou: Česnek dodá jídlu vůni a slanina šťavnatost, sýr na povrchu pak typicky italský šmrnc
4 foto Hodnocení 52× Desatero rad na téma noky a nočky: Seznámíme vás s jejich přípravou, podáváním a uchováním
4 foto Hodnocení 64× Noky a nočky: Zkuste je připravit jako zavářku do polévky, na sladko nebo jako přílohu k dušenému masu
Hodnocení 21× Jak využít čerstvé špenátové listy v kuchyni? Máme pro vás ty nejlepší recepty s oblíbenou zeleninou
Hodnocení 5× 7 receptů se špenátem: Ochutnejte skvělé špenátové palačinky, lasagne nebo gnocchi se špenátem
5 foto Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
13 foto Recept na dort Pavlova od Nadi Pohlreichové z Malé cukrárny u Prahy: Díky jasnému postupu se povede hned napoprvé
Nechcete si zašpinit kuchařku při vaření? Použijte potravinářskou fólii nebo si udělejte kopie, které si přilepíte na linku