Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Video Hodnocení 18× Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou jsou rychlým obědem
10 foto Hodnocení 5× Jak dlouho a jak vařit kupované gnocchi? Během několika minut je ponesete na stůl
Brokolicové gnocchi si zamilujete: Příprava je snadná, chuť luxusní, s malým trikem je navíc budete mít jako z restaurace
7 foto Hodnocení 24× Kterou mouku použít na gnocchi? Jen s jedinou budou dokonale jemné a vláčné
Video Hodnocení 133× Jak udělat domácí bramborové gnocchi? Na přípravu těsta postačí jen 3 suroviny
7 foto Hodnocení 1× 5 častých chyb při přípravě gnocchi: Záleží na mouce i na rychlosti práce s těstem
Video Hodnocení 18× Jak uvařit gnocchi s kuřecím masem a špenátem? S videonávodem vám to půjde snadno
Video Hodnocení 25× Křupavé gnocchi z trouby jsou neodolatelně chutné. Videonávod poradí, jak na to
7 foto Hodnocení 13× Omáčky k italským gnocchi: Zvítězí u vás smetanová, houbová nebo rajčatová?
Video Hodnocení 35× Domácí bramborové gnocchi uvařte podle videonávodu. Naprosto předčí ty kupované
7 foto Hodnocení 33× Jak připravit gnocchi na pánvi? Není potřeba je vařit a šmrnc jim dodá slanina
Česnekové gnocchi s brokolicí a slaninou: Česnek dodá jídlu vůni a slanina šťavnatost, sýr na povrchu pak typicky italský šmrnc
4 foto Hodnocení 54× Desatero rad na téma noky a nočky: Seznámíme vás s jejich přípravou, podáváním a uchováním
4 foto Hodnocení 67× Noky a nočky: Zkuste je připravit jako zavářku do polévky, na sladko nebo jako přílohu k dušenému masu
Hodnocení 23× Jak využít čerstvé špenátové listy v kuchyni? Máme pro vás ty nejlepší recepty s oblíbenou zeleninou
Cuketové matjesy: Křupavá pochoutka překvapí lahodnou chutí typickou pro pravé matjesy a jednoduchou přípravou
Čokoládový dort z mikrovlnky máte hotový za dvacet minut: Stačí pár ingrediencí a lahodný vláčný dezert je na světě
Kysané zelí může vydržet i rok. Základem je správný výběr zelí, důsledná hygiena a důležitý fígl s vodou