Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
26 foto Luxusní holandský řízek podle Jana Punčocháře: Kouzlo dokonalé šťavnatosti zajistí mléko, chuť doladí muškátový oříšek
6 foto Hodnocení 121× Nejdůležitější ingredience do mletého řízku? Tyto suroviny zásadně ovlivní jeho chuť
6 foto Hodnocení 396× Jak dochutit mleté maso na holandský řízek? Jak dosáhnout co nejlepší chuti
Video Hodnocení 62× Jak připravit holandské řízky? S tímto videoreceptem je zvládnou i začátečníci
6 foto Hodnocení 48× 3 časté chyby při přípravě holandských řízků: Jaké to jsou a jak se jim vyhnout
Hodnocení 11× 7 receptů na jídla s mletým masem: Kromě sekané a karbanátků jsou i další možnosti
6 foto Hodnocení 117× Desatero rad na téma holandský řízek: Co všechno byste měli vědět, aby byl dokonalý
Soukenický řízek podle normy ČSN: Základem úspěchu je pěkně prorostlý bůček, skvělou vláčnost zajistí i mléko
7 foto Španělské ptáčky ve Španělsku neznají. Odkud se opravdu vzaly? Slavné speciality a tajemství jejich původu
Hodnocení 223× Jak udělat nejlepší holandské řízky? Připravili jsme pro vás názorné video, podle kterého je zvládnou i začátečníci na výbornou
Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta nám prozradil, jak dělá svůj vyhlášený holandský řízek. Jedna ingredience dělá jídlo božským
Hodnocení 147× Z čeho připravit holandský řízek. Oblíbené recepty z mletého masa a strouhaného sýra
Hrnkové ananasové řezy s tvarohovou náplní jsou úžasně vláčné a jemné díky ananasové šťávě v korpusu a náplni z tvarohu a másla
Domácí jablečný ocet jen ze tří surovin: Recept podle návodu našich babiček zvládne každý, domácí ocet pak nemá chybu
Perfektní křenovou omáčku zvládne i kuchařský amatér: Důležitá je kvalitní smetana a spousta řízného křenu