Hovězí na smetaně dle starých hanáckých receptů: Marinujte ho dva dny a vařte pomalu, projeví se to na jedinečné chuti
Náš život s celiakií: Tento bezlepkový chléb z červené čočky si Áňa zamilovala a chutná i jiným členům rodiny
Hodnocení 30× Co s jablečnými slupkami? Jsou plné vitamínů, minerálů a vlákniny. Navíc mají široké využití
Hodnocení 4× Bedýnky s druhojakostní zeleninou a ovocem se stávají stále oblíbenějšími. Pokud je zvládneme rychle spotřebovat, vyplatí se
30 foto Lučina s medvědím česnekem podle Pavla Berkyho: Lahodná a jednoduchá pomazánka jen ze tří surovin
15 foto Chytré kuchyňské spotřebiče nemusí stát balík. Šikovnou lednici pořídíme už od osmi tisíc a za troubu dáme jen o tisícovku víc
Jak na perfektní kuře na grilu: Pět osvědčených tipů, aby bylo šťavnaté a mělo křupavou kůrku. Důležitá je marináda i správná teplota grilu