Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
11 foto Hodnocení 2× 7 receptů s kapustou: Mezi ty nejlepší patří závitky, zapečená jídla a karbanátky
15 foto Hodnocení 1× Kadeřávek v kuchyni: Využijte kadeřavé listy kapusty do salátu i teplé polévky
Video Hodnocení 16× Jak připravit dušenou kapustu na slanině? Tato podzimní surovina báječně zasytí
5 foto Hodnocení 8× 9 chyb při vaření jídel z kapusty: Pozor na čpavé látky i brčálově zelenou barvu
Krátce podušená kapusta překvapí jemnou chutí a křupavostí. Stačí zvolit vhodné koření a dusit ji tu správnou dobu
Sedm nápadů, jak si zamilovat kapustu: Vyzkoušejte křupavé chipsy, použijte ji místo lasagní nebo připravte výborné pesto
Video Hodnocení 19× Jak udělat šťavnaté kapustové karbanátky? Podstatné je přidat ty správné přísady
15 foto Hodnocení 4× Kadeřávek je ideální pro zimní sklizeň, skvělý do karbanátků, polévek i salátů
9 foto Hodnocení 21× Kapusta je oblíbená otužilá zelenina. Výborná je dušená, do karbanátků i zapečená
Video Hodnocení 15× Připravit zelný či kapustový list na závitek není žádná věda. Přesvědčí vás videonávod
Kucmoch s kapustou: Slaný bramborový koláč z Pojizeří krásně voní majoránkou a díky kapustě je hezky vláčný
Čertova omáčka s rýží: Pikantnímu jídlu dodají ostrý říz feferonky a kvalitní uzenina je zárukou dokonale vyvážené chuti