Praktický návod, jak naložit rozinky do rumu tak, aby byly šťavnaté a plné chuti: Záleží na délce odležení i na výběru rumu
5 foto Hodnocení 1× 9 chyb při vaření jídel z kapusty: Pozor na čpavé látky i brčálově zelenou barvu
Krátce podušená kapusta překvapí jemnou chutí a křupavostí. Stačí zvolit vhodné koření a dusit ji tu správnou dobu
Sedm nápadů, jak si zamilovat kapustu: Vyzkoušejte křupavé chipsy, použijte ji místo lasagní nebo připravte výborné pesto
Video Hodnocení 17× Jak udělat šťavnaté kapustové karbanátky? Podstatné je přidat ty správné přísady
15 foto Hodnocení 3× Kadeřávek je ideální pro zimní sklizeň, skvělý do karbanátků, polévek i salátů
9 foto Hodnocení 18× Kapusta je oblíbená otužilá zelenina. Výborná je dušená, do karbanátků i zapečená
Video Hodnocení 10× Připravit zelný či kapustový list na závitek není žádná věda. Přesvědčí vás videonávod
Kucmoch s kapustou: Slaný bramborový koláč z Pojizeří krásně voní majoránkou a díky kapustě je hezky vláčný
11 foto Hodnocení 15× Co udělat z kadeřávku? Dejte ho do polévky, usmažte karbanátky nebo listy zapečte
10 foto Hodnocení 11× Jak pěstovat hlávkovou kapustu. Získáme cennou surovinu pro kuchyňské zpracování
Novoroční americká polévka: Patří do ní speciální fazole, díky chilli vločkám krásně zahřeje a zajistí vám i bohatství na celý rok
Hodnocení 24× Kadeřávek na zahradě: Oblíbená zelenina vydrží na záhonech až do jara a v kuchyni se rozhodně neztratí
Pískorky aneb Bramborové placky ze západních Čech: Stačí zvolit správný typ brambor a jednu netradiční ingredienci
5 foto Holka u plotny radí: Jak na sladký okurkový dort? Osvěžující moučník s lučinovým krémem ohromí svou barvou i chutí
Salát ze surimi tyčinek: Jednoduchou východoslovanskou specialitu připravíte během chvilky a ještě rychleji zmizí ze stolu