Karamel je laskomina, která chutná i samotná a těžko se jí odolává
Karamel je, ačkoli to možná netušíte, potravinářské barvivo, které najdeme v pečivu nebo v omáčkách. Co asi tušíte spíš, je, že je karamel součástí cukrovinek, především cucavých bonbónů. Jeho použití je však mnohem širší.
Slaný karamel
Slaný karamel je hitem několika posledních let a jeho milovníci ho jsou schopní použít naprosto do všeho. Hodí se do krémů, jako poleva na dort nebo zmrzlinu, ale skvělý je i samotný. Jeho výroba chce trpělivost, ale stojí za to.
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Houby v oleji
Přidáno před 9 hodinami
Kroupové rizoto s králičím masem, červenou řepou a koprovou smetanou
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí stripsy z trouby s vlažným dýňovým salátem
Přidáno před 14 hodinami
Diabetické lívanečky s kysanou smetanou a borůvkami
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí prsa s korejskou omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Bábovka s bílým jogurtem
Přidáno 4. 10. 2024 21:38
Přečtěte si Zobrazit více
Sladká pasta pralinée se připravuje jen ze 2 ingrediencí, které obvykle máme doma. Podle snadného návodu to zvládne každý
Granko, Vitakáva, Májka aneb Pamatujete si, na čem jsme si pochutnávali za socialismu?
Proč stojí za to vařit na indukci? Litr vody ohřejete už za dvě minuty a ještě výrazně ušetříte na energiích!