Náš život s celiakií: Crinkles à la pracny jsou krásně vláčné uvnitř, křupavé na povrchu a perfektně drží tvar
Svatoštěpánská pečeně korunuje Vánoce: Šťavnaté maso protkané špekem zdobí vejce. Podle tradice zajistí zdraví a hojnost
14 foto Hodnocení 104× Jak udělat silný vývar? Několik tipů, které zaručí vašemu vývaru pořádné grády
6 foto Hodnocení 5× Co je vývar z morkových kostí? Začátečníkům poradíme s postupem krok za krokem
6 foto Hodnocení 1× Jak naporcovat rybu? Na výběr jsou 2 možnosti, které rozebereme krok za krokem
7 foto Hodnocení 15× Jak udělat vývar z morkových kostí? Známe tajemství dokonale silného vývaru
7 foto Hodnocení 15× Jak se vaří polévka z kuřecích hřbetů? Kosti vaříme pomalu, aby byl vývar silný
Video Hodnocení 19× Jak odstranit kosti z kapřího filetu? Naučíme vás účinnou techniku krok za krokem
Dušičkové kosti: Staročeské cukroví nadchne svou křehkostí a nadýchaností, stejně jako boží milosti se smaží a obaluje v cukru
6 foto Hodnocení 6× Maso s kostí nebo bez kosti: Jaké jsou možnosti využití a jakému masu dát přednost
Jak na silný vývar podle vítězky MasterChef Česko Kristíny: Maso předem opečte a určitě zapomeňte na sůl, radí
6 foto Hodnocení 87× Jak dlouho vařit vývar z morkových kosti? Záleží na tom, v čem je budete vařit
Vykostění kuřete do jedné minuty se stalo hitem internetu: Stačí použít igelitový pytlík a máte po starostech
Hodnocení 25× Jak si poradit, aby byl vývar čirý? Upečte kosti, sbírejte pěnu a ve vývaru rozšlehejte bílek
14 foto Zvážili jsme, kolik masa vám doma zbyde po vykostění: Z kuřete půlka, z bůčku jen třetina, ale dobře jsou na tom ryby!
Kuře na zelí: Šťavnatý pokrm z jednoho pekáčku dokonale propojí všechny chutě, je jednoduchý a rychlý