Jak na domácí pařížský salát podle ČSN: Oblíbený majonézový salát připravíte levně za pár minut. Chutná jako kdysi
Vepřová pečeně po frankfurtsku: Nepeče se, ale dusí. S tímto postupem bude maso šťavnaté a omáčka silná a lahodná
Svatomartinská husa jako z Lokálu: Šťavnatá a křupavá je díky dvojímu pečení, prozrazuje šéfkuchař Václav Kouba
14 foto Hodnocení 100× Jak udělat silný vývar? Několik tipů, které zaručí vašemu vývaru pořádné grády
6 foto Hodnocení 4× Co je vývar z morkových kostí? Začátečníkům poradíme s postupem krok za krokem
7 foto Hodnocení 10× Jak udělat vývar z morkových kostí? Známe tajemství dokonale silného vývaru
7 foto Hodnocení 12× Jak se vaří polévka z kuřecích hřbetů? Kosti vaříme pomalu, aby byl vývar silný
5 foto Hodnocení 17× Jak odstranit kosti z kapřího filetu? Naučíme vás účinnou techniku krok za krokem
Dušičkové kosti: Staročeské cukroví nadchne svou křehkostí a nadýchaností, stejně jako boží milosti se smaží a obaluje v cukru
6 foto Hodnocení 6× Maso s kostí nebo bez kosti: Jaké jsou možnosti využití a jakému masu dát přednost
Jak na silný vývar podle vítězky MasterChef Česko Kristíny: Maso předem opečte a určitě zapomeňte na sůl, radí
6 foto Hodnocení 86× Jak dlouho vařit vývar z morkových kosti? Záleží na tom, v čem je budete vařit
Vykostění kuřete do jedné minuty se stalo hitem internetu: Stačí použít igelitový pytlík a máte po starostech
Hodnocení 23× Jak si poradit, aby byl vývar čirý? Upečte kosti, sbírejte pěnu a ve vývaru rozšlehejte bílek
14 foto Zvážili jsme, kolik masa vám doma zbyde po vykostění: Z kuřete půlka, z bůčku jen třetina, ale dobře jsou na tom ryby!
5 foto Jídlo v oblacích: V luxusním Concordu se podával humr i kaviár. Dnes si při běžném letu pochutnáte třeba na kuskusu nebo špagetách
5 nejlepších podzimních koláčů s jablky: Drobenkový, litý na plech nebo s pudinkovou náplní si zamilujete