Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
10 foto Hodnocení 1× Desatero rad na téma bílé maso: Kuřecí, krůtí nebo králičí připraví i začátečníci
Hodnocení 141× Jak upéct králíka. Záleží, jestli má být dokřupava propečený nebo raději dušený. Poradíme s postupem
Apetit piknik nabídne kuchařskou show, skvělé jídlo i setkání se Zdeňkem Pohlreichem či finalisty MasterChefa
Jak chutná panela: Sladidlo z cukrové třtiny voní po karamelu a skvěle vylepší džemy i drobenku na koláč
Babské rady: Jak jednoduše odstranit vodní kámen v kuchyni? Pomůže obyčejná soda, ocet nebo coca-cola