Králičí ledvinky v rozmarýnovo-smetanové omáčce
Netradiční surovinou a zároveň drobnou chutnou delikatesou jsou králičí ledvinky. Jejich chuť je jemná a příprava snadná. Stačí je orestovat na cibulce, přidat bylinky a nechat dusit podlité vínem. Po změknutí je doplní smetana, koření a je hotovo.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králičí ledvinky v rozmarýnovo-smetanové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n57p5
Moje poznámka
Králičí ledvinky v rozmarýnovo-smetanové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n57p5
Nejnovější recepty
Kachní prsa s čekankovým salátem podle Mirka Kaliny
Přidáno před 10 hodinami
Krémová česnečka
Přidáno před 11 hodinami
Buchta na plech
Přidáno před 12 hodinami
Polévka z červené čočky
Přidáno před 13 hodinami
Zapečené špagety à la lasagne
Přidáno před 14 hodinami
Zelí bílé hlávkové zase jinak dělané
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
brtna před 5 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
Jan Nemec před 6 hodinami
Gulášová polévka z hlívy ústřičné a kořenové zeleniny
brtna před 7 hodinami
Rýže s domácí vepřovkou na srbský způsob
Sahula před 8 hodinami
Tarhoňoto na srbský způsob
Sahula před 8 hodinami
Vepřové maso na thajský způsob
Sahula před 8 hodinami
Krůtí srdíčka na smetanovém halali v PH
DunkaStehlikova1975 před 10 hodinami
Vaječná tlačenka
[email protected] před 12 hodinami
Koprová polévka
Jikaprg před 13 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Jjulie před 13 hodinami
Suroviny:
ledvinky králičí,
cibule,
olej,
rozmarýn,
česnek,
víno bílé,
smetana ke šlehání,
omáčka worcesterová,
sůl,
pepř mletý,
bylinky zelené
Komentáře (1)