Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
6 foto Hodnocení 7× Jaký je rozdíl mezi biftekem a steakem? Prozradíme, jak je rozeznat a připravit
7 foto Hodnocení 118× Vepřová panenka: Radíme začátečníkům, jak udělat delikátní minutkovou úpravu
Roštěná à la Stroganoff: Šťavnaté a křehké maso chuťově ladí s kyselou omáčkou. Šmrnc dodá závěrečné flambování
7 foto Hodnocení 4× Co jíst v horkých letních dnech? Přinášíme inspiraci na lehká a rychlá letní jídla
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
13 foto Skladování uzeného masa má svá pravidla: Balte ho do papírového sáčku, igelit jen v jednom případě, radí uzenář Plzák
Už nikdy nekupujte bazalku: „Nekonečnou rostlinu“ si díky snadnému triku vypěstujete i doma na okenním parapetu
Větrníkový dort z odpalovaného těsta: Voní jemným karamelovým krémem a se šlehačkou chutná fantasticky