Jak na perfektní lokše: Tenké bramborové placky jen ze tří surovin jsou snazší než knedlíky a chutnají ke kachně i nasladko
6 foto Hodnocení 11× Jaký je rozdíl mezi biftekem a steakem? Prozradíme, jak je rozeznat a připravit
7 foto Hodnocení 137× Vepřová panenka: Radíme začátečníkům, jak udělat delikátní minutkovou úpravu
Roštěná à la Stroganoff: Šťavnaté a křehké maso chuťově ladí s kyselou omáčkou. Šmrnc dodá závěrečné flambování
7 foto Hodnocení 4× Co jíst v horkých letních dnech? Přinášíme inspiraci na lehká a rychlá letní jídla
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Vítěz MasterChef Česko 2022 Martin Pecina vydává kuchařku: Pod drsným obalem se skrývá poctivá kuchařina a pocta našim surovinám
Jahodová zmrzlina se smetanou a pomazánkovým máslem Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Anna Kocikova 15 min